Opel ADAM
Prima colecţie de modele ADAM este prezentată la „Mondial de l’Automobile”.
Voluntarii norocoşi vor fi printre primii care vor putea să-şi personalizeze modelul ADAM înaintea de începerea evenimentului.
ADAM este pregătit pentru premiera mondială – este disponibil materialul video din culisele sesiunii foto.

Rüsselsheim/Paris. Noul ADAM, autovehiculul urban, elegant, de dimensiuni mici al Opel va avea premiera mondială peste câteva zile în cadrul „Mondial de l’Automobile” (Paris, 29 septembrie - 14 octombrie 2012), unde vor fi dezvăluite secretele din spatele opţiunilor sale de personalizare practic nelimitate.

La standul Opel, o colecţie de autovehicule ADAM viu colorate, fiecare având propria personalitate, vor permite publicului să vadă în premieră potenţialul de neegalat al modelului ADAM în ceea ce priveşte personalizarea şi funcţiile inovatoare. Creatorii săi au dorit ca fiecare autovehicul să fie pur şi simplu unic. 

La deschiderea evenimentului vor fi anunţate preţurile autovehiculelor ADAM pentru o parte dintre ţările europene, iar clienţii vor putea să-şi comande modelul preferat. Opel a vrut să testeze modalitatea în care oamenii vor naviga printre numeroasele echipamente opţionale oferite pentru a configura modelul ADAM la care au visat. Patru angajaţi norocoşi au ocazia de a fi printre primii care îşi vor personaliza propriul autovehicul ADAM.  

Katie, o specialistă în marketing foarte sociabilă, a dorit ca modelul ei ADAM să fie îndrăzneţ şi plin de culoare, astfel că a ales autovehiculul sportiv ADAM SLAM. Pe lângă caroseria „Red’n’Roll” viu colorată, ea a adăugat un acoperiş alb şi pneuri negre cu jante albe asortate. Pentru un plus de eleganţă, a ales scaune cu tapiţerie din piele. Şi cireaşa de pe tort: un capitonaj cu stele iluminat. „Oferă o notă de magie îndrăzneaţă”, a explicat Katie. Opel este primul producător de autovehicule care oferă un capitonaj sideral într-un autovehicul de dimensiuni mici, acesta fiind până acum apanajul autovehiculelor exclusiviste.   

Olivier, colegul ei de la design, a comandat un model ADAM GLAM elegant, pentru că i-a plăcut combinaţia sofisticată dintre culoarea caldă „A Star is Brown” şi alb. Fiind un biciclist pasionat şi dorind să-i confere modelului său ADAM o notă de mobilitate urbană modernă, Olivier a ales, de asemenea, suportul pentru biciclete FlexFix creat exclusiv de Opel, care este integrat în mod inteligent în bara de protecţie spate a autovehiculului.

Philipp, care se recomandă ca dependent de tehnologie şi pasionat de muzică şi lucrează ca inginer de lumini, şi-a echipat modelul original ADAM JAM cu noul sistem infotainment IntelliLink de ultimă generaţie cu ecran tactil color de 7 inch, reuşind astfel să-şi facă iPhone-ul o parte integrantă a autovehiculului. El şi-a montat în modelul ADAM şi un sistem audio Infiniti cu opt difuzoare puternice, astfel încât să se bucure întotdeauna de muzica rock, genul său muzical preferat, şi de Johnny Cash. 

În calitate de inginer-şef, Sabrina este pasionată de designul vestimentar de ultimă oră şi are un stil de viaţă activ şi sportiv. Ea a fost atrasă de modelul ADAM JAM cu vopseaua strălucitoare „Greenspotting” de culoare verde lime. „Denumirile culorilor sunt la fel de pline de culoare ca înseşi culorile”, explică ea afişând un zâmbet larg. Şi, pentru a-i conferi propriului autovehicul ADAM o notă sportivă suplimentară, Sabrina a ales pachetul OPC (Opel Performance Center) line, care îi asigură modelului ADAM un aspect şi mai atletic.   

Katie, Olivier, Philipp şi Sabrina vor intra în posesia autovehiculelor ADAM în doar câteva săptămâni. Pentru ca aşteptarea să fie mai uşoară, aceştia vor admira celelalte autovehicule ADAM expuse la Paris.

O colecţie extinsă de modele ADAM la Paris
Cele patru modele ADAM reprezintă doar o parte din posibilităţile de personalizare practic nelimitate puse la dispoziţie. În cadrul „Mondial de l’Automobile” din Paris va fi explicată în detaliu multitudinea reală de posibilităţi de echipare individuală.  

Cu o colecţie vastă de diferite modele ADAM prezentate la standul său (Hala 5.2, standul 501), Opel nu va prezenta doar gama largă de culori, dotări şi opţiuni de personalizare, ci şi noul sistem infotainment IntelliLink, care integrează smartphone-urile (Apple iOS şi Android) în autovehicul. Modulele interactive, afişajele artistice audiovizuale şi, desigur, o gamă largă de autovehicule ADAM vor ilustra multitudinea de soluţii de personalizare inovatoare, create de designerii şi inginerii Opel. Acestea includ, de exemplu, capitonaje elegante, elemente de decor iluminate ale panoului de instrumente şi cleme pentru jante în diferite culori. Un afişaj special le va permite vizitatorilor să-şi conecteze smartphone-urile la noul sistem infotainment IntelliLink.

Microsite-ul ADAM pentru „Mondial de l’Automobile” poate fi accesat exclusiv de jurnalişti. Pagina de internet include un nou material video care prezintă culisele sesiunii foto pentru premiera mondială a modelului ADAM, ce a avut loc pe străzile Parisului. Paginile vor fi actualizate permanent în următoarele zile cu noi informaţii, fotografii şi materiale video. Dimineaţa zilei de 27 septembrie va reprezenta punctul culminant, atunci când standul Opel îşi va deschide oficial porţile pentru presă, la ora 08:45 EET.  

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii