La opt ani de la lansarea Logan, modelul emblematic care a marcat renaşterea Dacia, Salonul Auto de la Paris oferă constructorului român ocazia de a prezenta noua Dacia Logan şi noua Dacia Sandero.

Noua Dacia Logan
Noua Dacia Logan
La opt ani de la lansarea Logan, modelul emblematic care a marcat renaşterea Dacia, Salonul Auto de la Paris oferă constructorului român ocazia de a prezenta noua Dacia Logan şi noua Dacia Sandero.

UN NOU DESIGN, MAI VALORIZANT
Lansarea noii Dacia Logan şi a noii Dacia Sandero marchează o evoluţie notabilă în design-ul modelelor Dacia.

O nouă identitate exterioară
Noua identitate stilistică a Dacia evocă sentimentul general de calitate şi de forţă.

Partea frontală, dominată de emblema Dacia, poziţionată în centrul calandrului, este comună pentru ambele modele. Întregul ansamblu a câştigat în expresivitate datorită noului design al farurilor şi noii forme a grilei radiatorului.

Din profil, ambele vehicule dau o impresie de robusteţe, afirmată de flancurile sculptate, de pasajele evazate ale roţilor şi de linia fluidă a părţii superioare a caroseriei.

Un design interior mai atrăgător
Cele două noi modele inaugurează o nouă planşă de bord, în două nuanţe (în funcţie de model şi de versiune) cu o instrumentaţie completă şi un design modern. Conturul cadranelor este cromat iar butoanele de comandă, de ultimă generaţie, sunt deosebit de funcţionale.

Conturul aeratoarelor, sigla de pe volan şi mânerul schimbătorului de viteze sunt cromate (în funcţie de nivelul de echipare). Faţada centrală a planşei de bord beneficiază de un ornament a cărui culoare (în funcţie de nivelul de echipare), este în armonie cu cea a mânerelor portierelor şi cu ornamentul de pe volan.

Noua Dacia Sandero
Noua Dacia Sandero
O atenţie deosebită a fost acordată calităţii percepute, atât la nivelul materialelor alese, cât şi al detaliilor de îmbinare.

Noul Logan şi Noul Sandero beneficiază – asemenea celorlalte modele ale gamei Dacia – de o garanţie de 3 an / 100 000 kilometri.

Cele două noi modele vor putea fi descoperite, în premieră, la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Daca cu designul modelului anterior vanzarile la export au fost un succes, modelul nou, daca se va prezenta in final cu acelasi design ca si la salonul auto, va fi un succes total.

    RăspundețiȘtergere
  2. La capitolul design si performante,tinand cont de raportul calitate/pret,stam destul de bine.Problema este la finisaje,unde stam foarte prost.Spre exemplu,la Van intra praful in masina de nu poti respira,si asta datorita lipsei unor elemente de etansare intre duba si habitaclu.

    RăspundețiȘtergere
  3. La capitolul design, noul Logan m-a dat pe spate. Nu credeam ca voi vedea o masina romanesca care sa arate asa de bine.

    RăspundețiȘtergere