Noul Renault Zoe
Noul Renault Zoe
Noul Renault Clio
Noul Renault Clio
Cu ocazia Salonului de la Paris, Renault concretizeaza reinnoirea designului initiata de Laurens van den Acker si echipa sa.

Doua modele care reprezinta noua imagine Renault!
Intr-un univers nou si colorat, vizitatorii descopera Noul Renault Clio si Renault ZOE, cele doua modele emblematice care reinnoiesc din punct de vedere stilistic marca Renault. Un stand care exprima spiritul de inovatie si modernitate al marcii, dar si valorile de prietenie si proximitate pe care aceasta le promoveaza in relatia cu clientii sai.

Cu un stil simplu, senzual şi calduros, Noul Renault Clio si Renault ZOE cultiva emotia pentru a ne atrage si a ne face sa ne indragostim din nou de Renault.
  
Noul Clio R.S. 200 EDC
Noul Clio R.S. 200 EDC
Noul Clio Estate
Noul Clio Estate
Dupa revelarea Noului Clio, Renault isi confirma ambitiile dezvaluind Noul Clio Estate si Noul Clio R.S. 200 EDC, care vin sa extinda gama din primavara anului 2013.

Astazi, Renault ZOE devine realitate. Se inaugureaza o noua forma de mobilitate Zen. Cu ZOE, totul se schimba!

Reinnoirea Renault este sustinuta si de o gama de motorizari inedite: doua motorizari Energy si doua noi motorizari pe benzina turbo cu injectie directa, asociate cutiei EDC.

Noul stand de la Salonul Auto 2012 cu un concept novator exprima spiritul de inovatie si modernitate al marcii, care mizeaza pe proximitate.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

4 comentarii

  1. Renaul Clio R.S. este o masina pe cinste, am avut si eu si pot spune ca merge impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot spune ca sunt superbe noile modele. Am o singura problema cu Renault-pretul enorm al pieselor de schimb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca nu sunt un mare fan Renault, masina asta chiar imi face cu ochiu. Masina are un design placut si parca seamana un pic cu alfa romeo

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit a venit si Renault cu ceva nou.Chiar ma intrebam cand vor veni cu ceva nou.Ultimul lor Megane m-a dezamagit .Cele doua modele chiar sunt dragute...

    RăspundețiȘtergere