Noul car configurator integrat pe site-ul www.bmw.ro a fost refăcut şi include acum vizualizarea 3D a exteriorului şi interiorului maşinii configurate, precum şi o serie extinsă de funcţionalităţi şi optimizare pentru BMW Lines.

BMW Car Configurator 2012
Noul car configurator integrat pe site-ul www.bmw.ro a fost refăcut şi include acum vizualizarea 3D a exteriorului şi interiorului maşinii configurate, precum şi o serie extinsă de funcţionalităţi şi optimizare pentru BMW Lines.

Politica BMW este să ofere o gamă largă de echipamente opţionale, astfel încât clientul să aibă o libertate mare de configurare a modelului dorit. Pe lângă gama deosebit de bogată de motorizări, clientul poate alege între un număr foarte mare de echipamente de design, confort sau opţionale electronice. Din acest punct de vedere, o aplicaţie de car configurator este deosebit de importantă pentru a o oferi o imagine clară a potenţialului mărcii.

Noul configurator auto, integrat pe site-ul de marcă, a trecut printr-un update masiv, fiind acum mai rapid şi mai uşor de folosit.  Sistemul a fost îmbunătăţit pentru a explica mai bine conceptul de BMW Lines, lansat odată cu noul BMW Seria 1 în toamna anului trecut. Aceste opţiuni oferă utilizatorului posibilitatea de a alege între pachete de design care au impact important asupra designului automobilului.  De la forma grilei radiatorului până la culoarea iluminării de interior, o serie extinsă de elemente sunt modificate în funcţie de linia aleasă.

Pentru ca utilizatorul să poată avea o imagine cât mai reală şi completă a autovehiculului creat, configuratorul dispune de funcţia de vizualizare 3D cu perspectivă 360 de grade, atât la nivelul exteriorului cât şi al interiorului. Alături de gama de culori, jante şi tapiţerii, acesta reflectă şi modificări de detaliu, aşa cum este display-ul de diagonală mai mare pentru un automobil echipat cu sistem de navigaţie.

Pe lângă opţiunea de a localiza cel mai apropiat dealer BMW sau posibilitatea de programare la un test drive cu modelul dorit, noul configurator auto dispune şi de opţiunea salvării datelor introduse de către utilizator.  Această operaţie se poate face atât la finalul configurării cât şi în timpul procesului.

Car configuratorul lansat de BMW România devine  astfel un instrument deosebit de util care oferă toată informaţia necesară personalizării automobilului şi oferă o imagine deosebit de utilă a gamei bogate de opţiuni BMW.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii