Acum pe Youtube şi Facebook, teaser-ele Sava pentru noua campanie de iarnă.

Sava Tyres
Acum pe Youtube şi Facebook, teaser-ele Sava pentru noua campanie de iarnă.

Sava transformă zăpada din Europa din albă în verde, odată cu lansarea primului teaser pentru noua campanie “Mates on a Mission” (Prieteni în Misiune), postat pe Youtube. Îi putem astfel viziona într-o avanpremieră exclusivă  pe Kenny Santucci și Ben Rameaka cum petrec pe pârtie, cum se luptă cu zăpada cea alunecoasă, cum provoacă puii (serios!) și cum execută contorsionări cu limba (deloc gustos!).

Cei doi se îndreaptă iarna aceasta spre pârtiile din Franța, de îndată ce Sava dă startul campaniei din social media pentru “Mates on a Mission” (Prieteni în Misiune), cu participarea propriilor “Funbasadori” (apropos, tocmai am inventat termenul) atât pe Facebook, cât și pe Youtube.  Iar în caz că vă mirați de ce Sava oferă bonusuri tip “Dirty Dancing”, precum și certificate “Made in Heaven”, ar fi bine să ne căutați pe Youtube. Marca Sava, parte a Goodyear, așteaptă cu nerăbdare accesările și like-urile voastre în timpul lunilor de iarnă ce vor veni.  

În plus, dacă v-ați pus întrebări în legătură cu veridicitatea jocului “StickerSuckingMileageGame”, trebuie doar să verificați noul video aici:

Facebook: http://www.facebook.com/sava
Youtube: http://www.youtube.com/user/savatires

Despre SAVA
Sava este o marcă de top din portofoliul de produse Goodyear și este una dintre cele mai bine cunoscute mărci de anvelope din Europa Centrală și de Sud-Est. Numele mărcii vine de la Slovenia, unde Goodyear are și o mare unitate de producție, şi oferă o gamă largă de anvelope pentru maşini de pasageri și SUV-uri. Anvelopele Sava sunt vândute în întreaga Europă și exportate inclusiv către alte părți ale lumii. Atunci când achiziționează anvelope sub marca Sava, consumatorii achiziționează produse de calitate europeană, dotate cu tehnologiile Goodyear.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii