Camaro Hot Wheels® Edition
Primul model Hot Wheels de serie ce poate fi condus.

Zurich – Visul a milioane de fani Hot Wheels® de toate vârstele va deveni realitate la începutul anului viitor, când modelul Camaro Hot Wheels® Edition va ajunge în reprezentanţele Chevrolet. Pentru prima oară, un producător comercializează un autovehicul Hot Wheels® de serie, cu dimensiuni normale.

Ambalajul tip blister şi pista de curse portocalie nu sunt incluse.

„Milioane de copii au crescut jucându-se cu maşinuţe Hot Wheels,” a declarat Chris Perry, vicepreşedinte de marketing la Chevrolet. „A oferi un model special de serie Camaro Hot Wheels înseamnă o ocazie pentru copiii de toate vârstele de a retrăi acele momente.”

Modelul Camaro Hot Wheels® Edition a avut premiera luni, la Salonul AutoSpecialty Equipment Market Association (SEMA) din Las Vegas. În primul trimestru al anului 2013 va fi produsă o serie specială Camaro Hot Wheels® Edition.

„Proiectez autovehicule pentru Hot Wheels de aproape 20 de ani şi încă nu am unul pe care să îl pot conduce,” a declarat Felix Holst, vicepreşedinte al departamentului de creaţie din cadrul diviziei Mattel Wheels. „Eu unul abia aştept să deschid uşile garajului şi să văd un Camaro Hot Wheels.”

Aspectul modelului Camaro Hot Wheels® Edition include elemente binecunoscute celor pasionaţi de autovehicule Hot Wheels, inclusiv o vopsea metalizată impresionantă, cu elemente grafice scoase în evidenţă. Poate fi recunoscut instantaneu ca un autovehicul Hot Wheels.

Modelul Camaro Hot Wheels® Edition este disponibil în versiunea V8 coupé, cu transmisie manuală sau automată, îmbinând elementele de exterior ale modelului de înaltă performanţă Camaro ZL1 cu vopseaua albastru Kinetic şi elemente grafice unice. Printre cele mai importante caracteristici ale exteriorului se numără:

·         Spoiler spate ZL1
·         Partea superioară a grilei radiatorului ZL1
·         Pachet pentru aerodinamică, ce include spoilerul faţă şi praguri laterale
·         Jante negre de 20 inch
·         Capotă cu grafică în două nuanţe mate şi elemente grafice de „camuflaj” pe panoul cu lămpile spate
·         Elemente grafice sub formă de flacără pe aripă
·         Logouri Hot Wheels pe grilă şi pe capacul portbagajului.

În habitaclu, interiorul din piele neagră este evidenţiat prin intermediul cusăturilor roşii şi negre ale scaunelor, cu logoul Hot Wheels brodat pe scaunele faţă. Panoul de instrumente şi inserţiile portierelor sunt negre, cu autocolantul Hot Wheels sub formă de flacără prezent pe fiecare portieră. Pragurile modelului Hot Wheels® Edition adaugă un plus de distincţie autovehiculului, împreună cu covoraşele premium cu logoul Camaro şi marginea de culoare roşie.

Modelul Camaro Hot Wheels® Edition este disponibil cu un motor V8 de 6,2 l cu transmisie manuală ce dezvoltă o putere de 432 cp (318 kW) şi generează un cuplu de 569 Nm sau cu transmisie automată, obţinând o putere de 405 cp (298 kW) şi un cuplu de 556 Nm. Ultima configuraţie dispune de tehnologia de management activ al consumului de carburant, ce reduce valorile de consum.

Modelul Camaro Hot Wheels® Edition, echipat cu un sistem audio cu ecran color tactil de 7 inch, funcţie Bluetooth hands-free şi streaming audio, va putea fi comandat în Europa începând cu 8 noiembrie 2012. Preţul pachetului pentru Europa va fi anunţat în curând.

DATE PE SCURT: Macheta originală Custom Camaro din 1968, la scara 1:64, se numără printre primele 16 modele Hot Wheels originale lansate şi rămâne în continuare una dintre cele mai valoroase jucării Hot Wheels în rândurile colecţionarilor.

Hot Wheels® este o marcă înregistrată a Mattel, Inc. Toate drepturile rezervate.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii