Grupul Renault România lansează o ofertă de iarnă inedită pentru clienţii săi, în reţeaua de service-uri autorizate ale mărcilor Dacia şi Renault.

Zilele Service
Grupul Renault România lansează o ofertă de iarnă inedită pentru clienţii săi, în reţeaua de service-uri autorizate ale mărcilor Dacia şi Renault. În perioada 22-27 octombrie, posesorii vehiculelor care aparţin celor două mărci pot beneficia de un pachet promoţional care cuprinde montajul anvelopelor de iarnă, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de vară, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Pentru ca oferta să fie cu adevărat imbatabilă, fiecare client care va opta pentru operaţiunile de mai sus va primi gratuit şi o verificare de iarnă în 15 puncte a vehiculului său.

În campania „Zilele Service” participă 86 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia şi 52 de ateliere de service din reţeaua Renault, din toată ţara*.  Promoţia se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de vehicule (conform unui contract de leasing). Pe durata campaniei, fiecare atelier de service va fi deschis în intervalul 09:00-18:00 de luni până vineri și sâmbătă, între 09:00-15:00.

Depozitarea anvelopelor de vară se face în „hotelurile de pneuri” pe care service-urile Grupului Renault le pun la dispoziţie, pe durata unui semestru şi în măsura capacităţii de stocare a fiecărui depozit. Anvelopele sunt păstrate în condiţii de siguranţă, respectând standardele de stocare, pentru a nu deteriora calitatea pneurilor. Pentru clienţii care nu deţin încă anvelope de iarnă, agenţii Dacia şi Renault oferă în această perioadă reduceri de preţ cuprinse între 8%-28%** la achiziţia de pneuri direct din reţea.

Verificarea de iarnă pe care Dacia şi Renault o oferă gratuit pe durata campaniei include următoarele operaţiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al stării și etanșeităţii circuitului de frână/ambreiaj; controlul stării și etanșeităţii burdufurilor/cuzineților elastici/rotulelor; controlul liniei de eșapament; verificarea etanșeităţii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (în funcție de model); controlul uzurii discurilor și plăcuțelor de frână; controlul nivelului uleiului de motor; controlul densităţii și nivelului de antigel; controlul vizual al stării caroseriei; controlul semnalizării și iluminării exterioare/interioare; controlul funcționării martorilor luminoși ai tabloului de bord; controlul stării parbrizului și retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor ștergătoarelor de geam și al nivelului lichidului de parbriz; controlul stării și presiunii pneurilor și al securităţii roților.

Mai multe detalii despre desfăşurarea campaniei „Zilele Service” în reţeaua Dacia şi Renault găsiţi pe site-urile celor două mărci sau adresându-vă direct service-urilor de marcă.

*Lista completă a reparatorilor autorizaţi Dacia şi Renault este disponibilă în regulamentul campaniei publicat pe site-urile celor două  mărci (www.dacia.ro / www.renault.ro) ; unele ateliere de service pot realiza operaţiuni pentru ambele mărci ale Grupului şi astfel să apară pe ambele liste
** în funcţie de marca anvelopei şi de modelul pe care îl poate echipa

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii