Bosch oferă trei pachete rentabile pentru efectuarea, în mod rapid şi economic, a diagnozei sistemelor pentru toate autoturismele disponibile pe piaţă. Pachetele sunt alcătuite din componente performante, care sunt concepute pentru a răspunde unei game largi de solicitări din cadrul service-urilor auto.

Diagnoza Bosch
Bosch oferă trei pachete rentabile pentru efectuarea, în mod rapid şi economic, a diagnozei sistemelor pentru toate autoturismele disponibile pe piaţă. Pachetele sunt alcătuite din componente performante, care sunt concepute pentru a răspunde unei game largi de solicitări din cadrul service-urilor auto.

Toate cele trei pachete au la bază un tester KTS din seria 5, pentru diagnoza unităţilor de comandă, şi unitatea de comandă pentru diagnoză DCU 130, care a fost concepută special pentru a fi portabilă. Toate modulele de diagnoză şi sistemele de testare conectate sunt acţionate prin intermediul ecranului tactil al DCU 130. Sistemele sunt acţionate cu ajutorul versiunii actuale a software-ului Esitronic 2.0 de la Bosch, care va răspunde şi solicitărilor ulterioare în materie de service. Echipamentele puse la dispoziţie în pachetele respective corespund volumului de livrare pentru componentele individuale. Pachetele asigură economii atractive comparativ cu preţurile componentelor individuale. 

Trei pachete complete pentru o gamă largă de solicitări
Pachetul KTS 890
 le oferă service-urilor auto o gamă extinsă de opţiuni pentru verificarea autovehiculelor într-o manieră rapidă şi rentabilă. Acest pachet combină unitatea de comandă pentru diagnoză DCU 130 cu modulul de analiză a sistemelor autovehiculului FSA 500 şi cu testerul de diagnoză a unităţilor de comandă KTS 540. Toate componentele electrice şi electronice esenţiale integrate la bordul autovehiculului pot fi testate cu ajutorul modulului de măsurare FSA 500, care funcţionează în mod convenabil pe bază de acumulatori. În timpul acestui proces, rezultatele actuale ale diagnozei unităţii de comandă, care sunt furnizate de testerul KTS 540 prin intermediul conexiunii wireless, pot fi utilizate imediat. Pachetul permite testarea componentelor electrice fără să fie nevoie ca acestea să fie demontate, economisind astfel timp. Pe lângă alte funcţii, în cadrul procesului de testare sunt disponibile 30 de teste presetate pentru componente. Sistemul prezintă, de asemenea, un osciloscop multifuncţional cu moduri cu două şi cu patru canale.

Pachetul KTS 870 pentru service-uri auto asigură identificarea şi remedierea rapidă a defectelor, cu rezultate precise, pentru toate autoturismele disponibile în prezent pe piaţă. Pachetul include testerul de diagnoză KTS 570, care prezintă un multimetru cu două canale şi un osciloscop cu două canale pentru identificarea şi remedierea defectelor. Conexiunea dintre DCU 130 tablet PC şi modulul KTS este stabilită prin intermediul conexiunii wireless Bluetooth.

Al treilea pachet — KTS 840 — include testerul KTS 540, echipat cu un multimetru cu un singur canal. Testerul este combinat cu unitatea DCU 130 tablet PC portabilă şi este acţionat cu ajutorul software-ului Esitronic 2.0 pentru service-uri auto. Acest pachet – care este şi cel mai ieftin dintre cele trei – este ideal pentru service-urile auto care debutează în domeniul tehnologiei de diagnoză şi care intenţionează să treacă ulterior la varianta îmbunătăţită a tehnologiei de măsurare, FSA 500. 

Compatibilitatea cu standardul Euro 5 – este posibilă reprogramarea
Toate cele trei pachete KTS complete sunt compatibile cu standardul Euro 5, întrucât acestea prezintă deja interfaţa PassThru conformă cu standardul SAE J2534. Ca atare, service-ul auto poate reprograma unităţile de comandă. Versiunea curentă a software-ului poate fi descărcată de pe portalul online al producătorului de autovehicule şi poate fi instalată în unitatea de comandă. Procedura de reprogramare este descrisă pas cu pas în instrucţiunile detaliate de pe portalul Bosch dedicat service-urilor auto. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii