Tehnologia Air Maintenance (AMT) de la Goodyear
Tehnologia Air Maintenance (AMT) de la Goodyear a fost inclusă în “Best Inventions of the Year”, lista celor mai impresionante inovaţii, întocmită anual de revista TIME.
                                                                
"Suntem onoraţi să fim desemnaţi ca una din „Cele Mai Bune Inovaţii ale Anului 2012” desemnate de revista TIME," a afirmat Directorul Tehnic al Goodyear, Jean-Claude Kihn. "Tehnologia noastră Air Maintenance va spori perfomanţa condusului auto, în timp ce va creşte impactul pozitiv asupra mediului prin intermediul unei eficienţe îmbunătăţite a consumului de carburant, a reducereii emisiiilor de CO2 şi a extinderii duratei de viaţă a unei anvelope. Această recunoaştere pune în evidenţă munca inginerilor noştri, precum şi eforturile pe care le-am depus pentru a aduce pe piaţă produse relevante şi cu o deosebită însemnătate.”

Tehnologia Air Maintenance de la Goodyear se alătură astfel unei prestigioase liste de inovaţii printre care se numără şi proiectul ochelarilor cu realitate augumentată de la Google şi norii de interior.

În trecut au mai fost incluse în această listă faimosul iPad şi Mars Rover.

AMT de la Goodyear adaugă această recunoaştere la o colecţie deja impresionantă de premii, recunoaşteri şi distincţii care a început cu premiul Popular Mechanics Breakthrough Award, pe care Goodyear şi l-a adjudecat chiar la începutul acestui an.

Lista completă a „Celor Mai Bune Inovaţii ale Anului 2012” întocmită de revista TIME este disponibilă atât în numărul din noiembrie al revistei cât şi online.

Despre Goodyear
Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 71.000 de angajaţi şi îşi fabrică produsele în 53 de unităţi de producţie din 22 de ţări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio şi Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse şi servicii de ultimă generaţie care stabilesc standardul pentru tehnologie şi performanţă în această industrie.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii