Piese Auto Import
Scriam intr-un articol anterior pe blog-ul meu auto despre momentul in care trebuie sa schimbam kit-ul de distributie la masina noastra si ca pe masura ce ne apropiem de termenul de inlocuire al acestuia, este bine sa incepem sa ne informam si in privinta costurilor unui astfel de kit, indicandu-va atunci chiar si un site specializat de piese auto, respectiv www.import-pieseauto.ro.

Kit-uri de distributie Gates
Sursa: Gates International
Navingand pe acest website, am descoperit kituri distributie gates, Gates fiind unul din cei mai mari producatori de kit-uri de distributie din lume, ce echipeaza chiar din fabrica modelele multor constructori auto. Acestea contin de cele mai multe ori curele de distributie PowerGrip, care sunt fabricate dintr-un compus de cauciuc foarte rezistent si acest lucru pentru ca materialul cel mai des utilizat la noile curele de distributie este nitrilul foarte saturat (HSN).

De mentionat ca pana anul 1985, momentul in care Gates a realizat pentru prima data curelele din HSN, materialul standard era policloropena. Chiar daca intre cele doua tipuri de curele nu par a fi deosebiri majore din punct de vedere al aspectului, performanta curelei HSN este net superioara celei din policloropena, datorita rezistentei mai mari la temperaturile foarte ridicate din compartimentul motorului, mai ales la autovehiculele de ultima generatie.

Chiar daca curelele HSN costa putin mai mult decat cele din policloropena, sunt de preferat pentru ca au o durata de viata mai mare!

Daca ati achizitionat pana acum kituri distributie gates, ce impresie v-au lasat?

Sursa: Gates Intenational 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii