În gama de bujii cu scânteie Bosch, recent extinsă, service-urile auto pentru autovehiculele cu două roţi şi şoferii de motociclete, scutere şi ATV-uri pot găsi bujiile cu scânteie corespunzătoare pentru aproape toate mărcile de autovehicule cu două roţi şi toate tipurile de motoare obişnuite. Bujiile cu scânteie sunt fabricate conform standardelor de calitate aplicate în cazul echipamentelor originale. Distanţele presetate între electrozi sunt adecvate pentru majoritatea tipurilor de motoare montate pe autovehiculele cu două roţi, ceea ce înseamnă că bujiile cu scânteie pot fi montate direct, fără reglarea manuală a setărilor. Datorită designului robust şi a materialelor de calitate, bujiile cu scânteie oferă performanţe înalte pe durata întregului ciclu de viaţă.

Compatibilitate optimă: intervalul de temperatură corespunzător pentru fiecare motor 

Şi în ceea ce priveşte autovehiculele cu două roţi, cerinţele referitoare la performanţele motorului, consumul şi nivelul de emisii, calitatea şi fiabilitatea motorului sunt în continuă creştere, acest lucru influenţând designul şi funcţionarea bujiilor cu scânteie utilizate. Un factor deosebit de important este intervalul de temperatură al bujiei cu scânteie. Numai bujiile cu scânteie cu interval de temperatură adaptat în mod optim la motorul autovehiculului cu două roţi pot disipa în siguranţă căldura provocată în urma combustiei: acest lucru previne depunerea de carbon pe bujiile cu scânteie şi aprinderea automată. De asemenea, arderea completă a amestecului aer/carburant duce la eficientizarea consumului de carburant. Din aceste motive, inginerii Bosch efectuează teste multiple pentru a stabili care este bujia cu scânteie corespunzătoare pentru fiecare motor – şi au la dispoziţie peste 110 ani de experienţă în dezvoltarea sistemelor de aprindere.

Pentru service-urile auto, bujiile cu scânteie Bosch pentru autovehiculele cu două roţi sunt ambalate atât individual, cât şi în pachete de zece bucăţi, iar un nou catalog de produse oferă informaţii detaliate despre gama Bosch de bujii cu scânteie pentru autovehiculele cu două roţi. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii