În momentul în care fanii îşi vor porni sistemele PlayStation®3 (PS3™), aceştia vor avea şansa de a face parte din istoria modelului Corvette. Chevrolet şi Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA) le asigură celor pasionaţi de jocuri video o experienţă de conducere unică, oferindu-le posibilitatea de a descărca prototipul de testare Corvette C7 camuflat în celebrul joc de curse Gran Turismo®5PS3™.

Chevrolet Corvette C7 test prototype
Modelul Corvette 2014 camuflat este oferit spre descărcare gratuită în Gran Turismo®5.

DETROIT – În momentul în care fanii îşi vor porni sistemele PlayStation®3 (PS3™), aceştia vor avea şansa de a face parte din istoria modelului Corvette. Chevrolet şi Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA) le asigură celor pasionaţi de jocuri video o experienţă de conducere unică, oferindu-le posibilitatea de a descărca prototipul de testare Corvette C7 camuflat în celebrul joc de curse Gran Turismo®5PS3™.

Chevrolet şi Polyphony Digital Inc., dezvoltatorii premiatei francize Gran Turismo® , au colaborat pentru a pune la dispoziţie o experienţă de conducere autentică cu prototipul celei de-a şaptea generaţii a modelului Corvette.

În timpul proiectării prototipului Corvette virtual, s-a acordat o atenţie specială celor mai mici detalii, de la cutele şi pliurile camuflajului maleabil utilizat pentru a deghiza designul nou până la caracteristici de conducere specifice care sunt în prezent adaptate şi perfecţionate, înainte de lansarea oficială a autovehiculului în ianuarie.

„Până în prezent, doar cei mai pricepuţi piloţi din echipa Corvette au testat limitele prototipurilor pe unele dintre cele mai dificile piste din întreaga lume,” a declarat Chris Perry, vicepreşedinte de marketing la nivel global în cadrul Chevrolet. „Datorită acestei colaborări unice cuGran Turismo, Chevrolet poate, pentru prima dată, să le asigure celor pasionaţi de autovehicule de performanţă o experienţă de conducere atât de exclusivistă.” 

Toate cele şase generaţii anterioare ale modelului Corvette au fost puse la dispoziţia jucătorilor de Gran Turismo încă de la apariţia jocului, acest model Chevrolet fiind în continuare unul dintre cele mai populare maşini de curse. Prototipul de testare Corvette C7 camuflat poate fi descărcat imediat şi fără costuri suplimentare din PlayStation® Store de pe sistemul dumneavoastră PlayStation®3 şi poate fi condus pe unele dintre cele mai cunoscute piste de curse din lume, inclusiv Daytona International Speedway şi celebrul circuit Nurburgring – una dintre suprafeţele de testare utilizate pentru evaluarea dinamicii de conducere a noului Corvette.

Gran Turismo a fost martorul multor premiere, iar noi suntem încântaţi să intrăm într-un parteneriat cu Chevrolet pentru o altă premieră – să aducem pentru prima dată un prototip Chevrolet într-un joc de curse,” a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc. „Fiind pasionaţi de autovehicule, ne face plăcere să le asigurăm fanilor acest nivel extraordinar de acces la cea de-a şaptea generaţie a modelului Corvette, un lucru ce nu ar fi fost posibil în alte condiţii.”

Seria Gran Turismo a vândut peste 67 de milioane de jocuri de la apariţia sa şi rămâne franciza exclusivă PlayStation cel mai bine vândută.

Chevrolet va lansa modelul Corvette 2014 duminică, 13 ianuarie 2013. Pentru mai multe informaţii şi materiale video, accesaţi www.one13thirteen.com. Fanii se pot alătura discuţiilor despre următoarea generaţie a modelului Corvette şi pot fi la curent cu noile anunţuri pe Facebook (facebook.com/corvette) şi Twitter @Chevrolet(#Corvette). Fanii care urmăresc contul #one13thirteen pe Twitter pot beneficia de ştiri exclusive.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Eu m-as bucura in mod deosebit daca as vedea mai multe poze, mai multe poze in detaliu ca sa fiu mai exact, acuma na, poate imi faceti si mie o surpriza, ca doar se si zice ca o poza face cat o mie de cuvinte.
    Dincolo de micile mele pretenti, va multumesc pentru postul facut, este mai mult decat bine-venit.

    RăspundețiȘtergere