Infiniti celebreaza designul inspirat al modelului FX in alb si negru in Europa
Noile modele FX BLACK and WHITE Edition.
Versiune limitată de 500 de unităţi.
Ofertă disponibilă din ianuarie 2013.

Se consideră că modelul FX este o clasă aparte, iar aspectul şi proporţiile inspirate de la modelele sport s-au dovedit a fi principalul motiv de cumpărare. Pentru a celebra acest fapt, Infiniti lansează în Europa o versiune limitată nouă, care va purta numele de Black and White Edition.

Având la bază versiunea S Premium de vârf, Black and White Edition va reprezenta o combinaţie unică a tot ce este mai bun în gama FX, totul fiind desăvârşit cu elemente speciale care diferenţiază maşină, incluzând aici şi selecţia de culori exterioare: negru Obsidian sau alb Moonlight.

Acest SUV cu linii curbe nu a dus niciodată lipsă de un aspect seducător, care atrage privirile, dar modelul Black and White Edition nu s-a mulţumit cu atât şi este echipat cu jante de 21" din aliaj, cu design de turbină.

În interiorul generos dominat de lacul negru, cu scaune sport cu piele anilină, se adaugă şi cusături de culoare gri-deschis, pentru a scoate şi mai mult în evidenţă aspectul premium. Cusătura continuă şi pe schimbătorul de viteze, pe ornamentele uşilor şi în jurul volanului, deoarece, ca întotdeauna, detaliile sunt cele mai importante.

Dat fiind că vor exista doar 500 de modele Black and White Edition, caracterul exclusiv este evident, însă datorită preţului de 71.138 Euro TVA inclus puterea de atracţie a acestor modele FX speciale devine şi mai mare.

„Nu a existat vreodată un moment mai potrivit pentru a conduce un Infiniti“, a afirmat Jean-Pierre Diernaz, acting Managing Director Infiniti Europa. „Am pregătit însă numai 500 de unităţi pentru Europa, prin urmare este important ca persoanele interesate să-şi manifeste interesul în cel mai scurt timp posibil.“

Infiniti celebreaza designul inspirat al modelului FX in alb si negru in Europa
Dat fiind că are la bază modelul S Premium, această maşină dispune de o listă lungă de dotări standard extrem de moderne, precum Monitorul de vedere perimetrică (AVM - Around View Monitor) cu senzori de parcare faţă şi spate, detectarea obiectelor în mişcare şi asistenţă la parcare, utilă în cazul manevrelor la viteză mică.

Confortul şi siguranţa pasagerilor sunt asigurate de sistemul de navigaţie prin satelit cu hard-disc, cu ecran tactil, şi de sistemul Intelligent Cruise Control (ICC), cu urmărire la viteză redusă, pentru a vă ajuta să păstraţi o distanţă sigură faţă de maşina din faţă. La acestea se adaugă amortizoarele cu control activ al ratei de amortizare (CDC - Continuous Damping Control) şi direcţia activă spate (RAS - Rear Active Steering), iar dumneavoastră aveţi certitudinea că vă aflaţi pe drumul cel bun.

Clienţii interesaţi pot obţine mai multe informaţii într-o secţiune specială FX Black & White a site-ului www.infiniti.ro şi de la cele peste 50 de centre Infiniti deschise în 20 de ţări europene. Se preiau deja comenzi şi se estimează că primele maşini vor fi livrate în luna ianuarie.

Sursa: Infiniti Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Infiniti e o masina superba, sper sa am odata banii suficienti sa-mi pot cumpara una.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astea 500 de unitati cred ca au fost deja comandate:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu sigurant voi incepe de acum sa strang bani sa imi cumpar masina, acesta e noul meu obiectiv!

    RăspundețiȘtergere