Noul Renault Fluence
Incepand cu luna ianuarie 2013, noul Renault Fluence este disponibil pentru clientii din Romania la un pret de pornire de 14 900 euro, TVA inclus (versiunea Authentique 1,6 16 V 110).

Noul Renault Fluence, dezvaluit in premiera pe data de 1 noiembrie 2012, continua strategia de reinnoire a design-ului Renault, integrand noua identitate vizuala a marcii, ce poarta semnatura directorului de design, Laurens Van Den Acker.

Noul model pastreaza designul fluid si elegant al predecesorului sau, dar capata mai mult dinamism si modernitate. In plus, confortul interior se mentine la un nivel ridicat, la care se adauga o atentie sporita pentru tehnologie si calitatea finisarilor.

Noul Renault Fluence dispune de 4 versiuni de echipare, Authentique, Pro, Dynamique si Privilege, precum si de o gama de motorizari adaptate exigentelor clientilor referitor la economia de combustibil si placerea de a conduce:

  • 4 versiuni diesel: noul 1.6 dCi 130 (cutie de viteze manuala in 6 trepte) dar si 1.5 dCi 90 (cutie de viteze manuala in 5 trepte), 1.5 dCi 110 (cutie de viteze manuala in 6 trepte), 1.5 dCi 110 EDC (cutie cu transmisie automata cu dublu ambreiaj)
  • 2 versiuni pe benzina: noul 1.6 16v 115 CVT X-Tronic (noua generatie de transmisii automata cu variatie continua), la care se adauga motorul cunoscut 1.6 16v 110 (cutie de viteze manuala in 5 trepte
Noutatea majora este reprezentata de motorul 1,6 dCi 130, cel mai puternic din clasa sa pentru acest nivel de cilindree, ce surprinde prin consum redus de 4.6 l/100 km si un nivel scazut al emisiilor de CO2 : 119 g CO2/km.

Rezultat al colaborarii dintre inginerii mecanici ai Renault si cei ai Renault Sport F1, motorul Renault dCi 130 beneficiaza de rezultatele experientei si expertizei acestora in materie de performante, reducere a frecarilor interne in exploatare, dar si in privinta fiabilitatii si robustetii.

O alta noutate importanta pentru noul model este motorul 1.6 16V 115, asociat unei cutii de viteze automate CVT X-Tronic, de ultima generatie. Acest motor este un produs al Aliantei Renault-Nissan si aduce pe sosele un Fluence mai sprinten, cu reactii rapide, capabil sa asigure in acelasi timp economie de carburant si emisii reduse de CO2.

Preturile de lista pornesc de la 14 900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique 1,6 16V 110 si ajung pana la 21 000 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Privilege 1,6 dCi 130. Printre echipamentele standard regasim: ABS cu distributie electronica a fortei de franare, asistenta la franarea de urgenta si aprindere automata a avariilor (A.F.U.), airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei), oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric, aer conditionat manual, radio CD 4x20 W MP3 cu bluetooth, USB si satelit de comanda pe volan, geamuri electrice fata si computer de bord.

Noul Renault Fluence va ajunge in showroom-urile din Romania in luna februarie 2013, insa clientii pot deja sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii