CITROËN îşi demonstrează încă o dată pasiunea pentru clienţi prin inovaţie continuă, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sistemul Hybrid Air
CITROËN îşi demonstrează încă o dată pasiunea pentru clienţi prin inovaţie continuă, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Marca desfăşoară o ofensivă majoră de produs. Pe lângă restilizarea renumitului model din clasa C, noul CITROËN  C3, Marca dezvăluie Technospace, un concept ce prefigurează liniile viitorului C4 Picasso, care urmează să apară în cea de-a doua jumătate a anului. Cu lansarea modelului DS3 Cabrio, Marca devine deosebit de atractivă pentru segmentul premium.

Ofensiva de produs este susţinută de o ofensivă tehnologică. După pioneratul filtrului de particule şi al sistemului Stop&Start, care au deschis drumul către tehnologia Diesel Hybrid, fiind primul constructor auto care a comercializat un autovehicul electric, CITROËN prezintă încă o inovaţie high-tech: sistemul Hybrid Air. O soluţie full-hibrid, ce combină aerul comprimat cu puterea hidraulică, în baza expertizei ce stă scrisă în ADN-ul Mărcii. Aceasta este o inovaţie care reflectă obiectivul constant al CITROËN, acela de a dezvolta tehnologii accesibile oricui şi pretabile oricărei utilizări. 

OFENSIVA HIGH-TECH PENTRU PROTEJAREA MEDIULUI
CITROËN prezintă la Geneva tehnologia Hybrid Air, un sistem unic dezvoltat de PSA Peugeot CITROËN în cooperare cu grupul Bosch, bazându-se pe expertiza istorică a inginerilor mărcii în sistemele hidraulice din domeniul auto. Hybrid Air dezvoltă o performanţă de top, cu un consum de carburant mai mic de 3 litri / 100 km şi fără a fi necesară nicio baterie, extrem de prietenos cu mediul, deosebit de accesibil şi fără să afecteze spaţiul interior. Această tehnologie revoluţionară se pretează îndeosebi modelelor din segmentele B şi C, dar şi pe cel al LCV-urilor. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul CITROËN C3 vine echipat cu acest tip de tehnologie. CITROËN comercializează deja o gamă largă de tehnologii pretabile mai multor tipuri de utilizări:
  • Tehnologia hibrid diesel Hybrid 4, ce echipează DS5 (25% dintre modele au fost vândute în Europa în 2012);
  • Electric Full cu maşina de oraş C-ZERO şi Berlingo LCV, disponibil din al doilea trimestru al anului 2013;
  • Tehnologia micro-hibrid e-HDi, cel mai bine realizat sistem de pe piaţă, ce combină confortul cu eficienţa şi echipează marea majoritate a modelelor mărcii;
  • Pure Tech, o nouă gamă de motorizări pe benzină mai curate, mai puternice cu 15%, ce reduc consumul de carburant / emisiile de CO2 cu 25% comparativ cu generaţia anterioară.
O PUTERNICĂ OFENSIVĂ DE PRODUS
C-line: vehicule noi de referinţă
Citroën C3CITROËN  îşi continuă anul acesta ofensiva de produs, prin restilizarea a două dintre modelele sale de referinţă: C3, cea mai bine vândută maşină a sa, şi C4 PICASSO, lider pe segmentul MPV. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, CITROËN dezvăluie noul CITROËN C3 şi concept car-ul TECHNOSPACE, ce prefigurează viitorul MPV compact, care urmează să fie lansat în a doua jumătate a anului 2013.

Noul CITROËN C3 îşi conservă trăsăturile cheie, contribuind astfel la succesul modelului C3: cel mai mare parbriz de pe piaţă, o personalitate unică, extrem de atractivă, o alură dinamică accentuată de grilă faţă restilizată, confortul la bord şi o experienţă a condusului originală, cu şi mai multe tehnologii inovatoare.

Dovadă a Tehnologiei Creative CITROËN, conceptul TECHNOSPACE prefigurează viitorul C4 Picasso. Marcând un adevărat salt între generaţii, acesta înregistrează emisii record de CO2 de doar 98g/km, o multitudine de tehnologii în materie de confort, bună-dispoziţie, proporţii originale şi un design puternic, expresiv.
           
Citroen DS3 Cabrio
Linia DS: extrem de exclusivistă şi mult mai atractivă
În trei ani, linia DS a înregistrat un număr al vânzărilor de 300.000 unităţi. Astăzi, CITROËN continuă să cucerească segmentul Premium cu lansarea modelului DS3 Cabrio. La Geneva, Marca dezvăluie două ediţii limitate din gama DS: modelul DS3 Racing, cu finisaje în nuanţe de auriu mat şi modelul DS4 Electro Shot, o maşină cu un look uluitor. Pentru a-şi arăta încă o dată devotamentul faţă de creaţie şi design, Marca prezintă de asemenea un model unic, conceput în colaborare cu revista italiană Vogue men: DS3 Cabrio L’Uomo Vogue.  Modelul va fi vândut prin licitaţie secretă în cadrul proiectului „Women Create Life”.
           
Citroen Tehno Space
CITROËN TECHNOSPACE: un salt între generaţii
Cu noile CITROËN  Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso şi C3 Picasso, CITROËN  a creat o poveste de succes, poziţionându-se ca lider pe segmentul compact MPV. Din 1999, Marca a vândut aproape trei milioane de autovehicule de acest tip.

Astăzi, CITROËN îşi păstrează avântul şi face noi paşi spre viitor. La Salonul Auto de la Geneva, este dezvăluit conceptul CITROËN TECHNOSPACE, ce prefigurează viitorul MPV compact propus pentru lansare în a doua jumătate a anului 2013.

Dovadă a Tehnologiei Creative CITROËN, noul autovehicul va marca un salt între generaţii prin:
  • un nivel al emisiilor de CO2 record de doar 98g/km, graţie platformei EMP2 (Efficient Modular Platform), ce combină arhitectura eficientă cu greutatea optimizată;
  • o gamă largă de tehnologii ce oferă confort, inclusiv o interfaţă tactilă completă de 12” şi un ecran panoramic de înaltă definiţie;
  • noi proporţii ce combină dimensiunile compacte (1:4.43m/w:1.83m/h:1,61m), un spaţiu interior remarcabil şi un volum al portbagajului record (537litri VDA);
  • design puternic şi expresiv, cu linii dinamice şi faruri high-tech cu efect 3D inspirate de ultimele concept-car-uri ale Mărcii;
Noul CITROËN C3
Noul CITROËN C3 este gândit să continue succesul modelului de referinţă al Mărcii, vândut în aproape trei milioane de exemplare din 2002.

Dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva, înainte de lansarea din Aprilie 2013, noul CITROËN C3 conferă un plus de forţă şi profunzime calităţilor predecesorului său. Este un C3 mult mai satisfăcător, cu noi elemente atractive pentru cumpărători:
  • o tehnologie mai creativă, graţie parbrizului Zenith, ce conferă cea mai bună vizibilitate din segmentul său şi motorizărilor noi, mult mai eficiente;
  • mai multă tărie de caracter, cu linii de design puternice, un nou zâmbet al grilei radiator şi noi stopuri spate;
  • un plus de confort şi fineţe, cu un design al materialelor mai luminos şi prietenos, precum şi echipamente ce sporesc confortul la volan, inclusiv o cameră marşarier pentru efectuarea facilă a manevrelor de zi cu zi.
CITROËN DS3 Cabrio, plăcerea condusului la superlativ
CITROËN DS3 Cabrio a fost lansat la începutul anului. În încercarea de a depăşi prejudecăţile cabrioletelor convenţionale, acesta se poate lăuda cu o arhitectură inteligentă, ce permite ocupanţilor săi să se bucure şi de cele mai slabe raze de soare. DS3 Cabrio este mai întâi de toate un adevărat DS3, asociat unei soluţii moderne high tech, ce îi sporeşte caracterul unic, fără a diminua plăcerea iniţială a condusului.

Graţie caracteristicilor noi pentru segmentul său, DS3 Cabrio conferă o notă de modernism design-ului cabrioletelor, datorită:
  • pavilionului electric ce poate fi deschis până la o viteză maximă de 120km/h;
  • celui mai generos portbagaj din categoria sa;
  • celor 5 locuri, fiind singurul autovehicul din segmentul său cu această caracteristică.
Citroen DS4 Electro Shot
CITROËN DS4 Electro Shot, un autovehicul ce atrage privirile
După hotărâtul DS4 Just Mat şi sofisticatul DS4 Pure Pearl, CITROËN adaugă o nouă conotaţie gamei DS4: Electro Shot.

Lansat pentru a coincide cu data de desfăşurare a Salonului Auto de la Geneva şi bazat pe nivelul de echipare So Chic, această ediţie limitată propune o ambianţă caracteristică în două culori a liniei DS pentru versiunea DS4, cu un pavilion negru lucios şi spoiler, dar şi anvelope pe 17” în aceeaşi nuanţă. La exterior se remarcă de asemenea oglinzile cromate.

CITROËN DS4 Electro Shot este primul model produs la Mulhouse. O fabrică condusă de specialişti în proiectarea de caroserii, extrem de pasionaţi de munca lor. Nu în ultimul rând, aceasta este o fabrică născută din dorinţa de a satisface aşteptările clienţilor DS în căutarea unui produs exclusivist, de înaltă calitate, cu un înalt nivel de satisfacţie individualizată.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Arata bine, sunt sunt mort dupa Audi si Hyundai daca ati pune cateva imagini impresioanante penteu aceste marci as fi mai mult decat recunoscator!

    RăspundețiȘtergere