In cadrul Salonului International Auto de la Geneva 2013, Hyundai va dezvalui Grand Santa Fe - SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins.

Hyundai Grand Santa Fe
SUV-ul premium Grand Santa Fe cu sase/sapte locuri va debuta la nivel European.
Dinamica si manevrabilitate adaptate pentru consumatorii europeni.
Ampatamentul extins ofera mai mult spatiu, inclusiv capacitate de depozitare de top pentru clasa sa.

In cadrul Salonului International Auto de la Geneva 2013, Hyundai va dezvalui Grand Santa Fe - SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins.

Alaturandu-se noii generatii de succes Santa Fe, noul model demonstreaza inca o data competenta si mostenirea Hyundai in materie de SUV-uri. In scopul de a intampina cerintele regionale pentru o versiune de caroserie extinsa, Grand Santa Fe a fost dezvoltat in paralel cu modelul de baza inca din stadiile incipiente. Aceasta abordare a permis ca designul atragator, avand la baza conceptul "Storm Edge", sa fie aplicat ambelor modele.

Grand Santa Fe a fost prezentat pentru prima data la Salonul International Auto de la New York 2012, insa Hyundai a dezvoltat o varianta dedicata pentru Europa. Caracteristicile privind dinamica si manevrabilitatea au fost ajustate pentru a oferi o experienta rafinata, la nivelul asteptarilor clientilor europeni.

Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm), avand la baza un ampatament extins (+ 100 mm) si beneficiind totodata de un spatiu de depozitare de 607 litri - cel mai mare din clasa. Modelul permite alegerea configuratiei cu sase sau sapte locuri, astfel pasagerii se pot bucura de spatiu si de confort chiar si pe parcursul calatoriilor foarte lungi.

Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 si respectiv 19 inch.

Modelul ofera o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale - propulsorul de inalta putere compatibil Euro 5 diesel 2.2 litri 'R' VGT. Este asistat de o transmisie automata cu sase trepte, livrand 197 CP si dezvoltand numai 192 g/km CO2 in regim mixt de utilizare.

Totodata, Hyundai a adaugat cabinei un standard inalt de specificatii - incluzand sistemul de directie cu trei moduri de operare - FLEX STEER, sistem de afisare TFT de 4,3 inch si un plafon panoramic dispus pe intreaga lungime a vehiculului, fara bara centrala, oferind o ambianta ideala pentru calatoriile lungi.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: "Adaugarea Grand Santa Fe in portofoliul Hyundai ne va permite sa gestionam solicitarile in crestere pentru SUV-uri de segment E inregistrate pe piata europeana. Grand Santa Fe confirma traditia companiei de a oferi un nivel ridicat de calitate si specificatii disponibile in configuratia standard, fara a implica un pret premium. Un motor puternic, insa eficient, un sasiu adaptat solicitarilor europene, posibilitatea de a acomoda persoane si bagajele acestora transforma Grand Santa Fe in alegerea ideala pentru familiile numeroase".

Conferinta de presa Hyundai va avea loc marti, 5 martie, ora 11:30 CET (ora locala 12:30). Standul Hyundai este localizat in hala 1, avand numarul 1040.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii