Tableta SERIOUX S700TAB
SERIOUX S700TAB
Dupa cum v-am obisnuit deja, din cand in cand, printre multiplele articole auto pe care le public pe acest blog, majoritatea acestora fiind primite direct prin e-mail de la reprezentantii de marketing ai constructorilor auto si producatorilor de piese auto, imi place sa scriu si sa postez si cate un articol din alt domeniu de activitate.

Iar daca ultima data am scris despre sanatatea noastra, care este in opinia mea cea mai importanta, acum doresc sa va aduc la cunostiinta un magazin online de IT, pe nume OKTAL, pe care este foarte posibil sa il si cunoasteti deja, care comercializeaza printre multe alte produse de specialitate si tablete. Si cand vorbesc de tablete, ma refer in primul rand la tablete ieftine, cu preturi ce pornesc de la 299 RON (nu glumesc) si nu depasesc 799 RON, ce au o cautare pe piata din ce in ce mai mare.

Dar ce este de fapt o tableta?
Pentru cei care inca nu stiu, o tableta este un tip de calculator portabil, de dimensiuni foarte mici, ce a fost construit pe fondul miniaturizarii componentelor electronice si inventiilor tehnologice ingenioase din ultimii ani. Astfel, acestea au ecrane cu diagonala cuprinsa intre 7" si 12", nu au tastatura, la nevoie fiind afisata o tastatura virtuala, nu au disc dur si nici unitate optica, stocarea facandu-se pe un disc electronic, de regula un SSD, au conectivitate la Internet fara fir (unele si prin fir) si conectivitate GSM, au diverse sisteme de operare instalate, posibilitati de conectare prin fir la diverse aparate, o camera de luat vederi incorporata etc.

Acum ca am vazut ce este o tableta si cate functii utile are acest calculator portabil de numai 300-600 grame, cred ca ne vom napusti cu totii pe internet sa cautam tablete ieftine, pentru ca se stie deja ca puterea de cumparare a romanilor este una destul de mica. Iar pe Oktal.ro am gasit de exemplu o tableta la doar 299 RON (a se vedea poza din cadrul articolului), ce arata si foarte bine si are si caracteristicele necesare pentru a ne oferi multe functii utile pentru noi.

Voi ce tableta ati cumpara de pe Oktal.ro?
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii