La inceputul fiecarui an pasionatii de auto din Romania asteapta cu nerabdare statisticile Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor pentru anul precedent, pentru a observa modificarile din parcul auto national.

Best Auto
La inceputul fiecarui an pasionatii de auto din Romania asteapta cu nerabdare statisticile Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor pentru anul precedent, pentru a observa modificarile din parcul auto national. Astfel, conform DRPCIV, la sfarsitul anului 2012 erau inmatriculate in Romania nu mai putin de 4.5 milioane de autoturisme, din care aproape o treime erau marca Dacia, mai exact 1.41 milioane de unitati. Pe locul doi in acest clasament figura marca Volkswagen cu aproape 570.000 de unitati iar pe locul trei marca Opel cu 453.651 de autoturisme.

Acest top 10 era continuat in ordine de Ford 269.775, Renault 246.164, Daewoo 229.782, Skoda 185.441, Audi 130.309, Peugeot 111.159 si respectiv BMW cu 111.093 de unitati. Foarte aproape de a intra in acest clasament au fost si constructorii auto Fiat 100.940 si Mercedes-Benz cu 98.000 de autoturisme inmatriculate in tara.

Ei bine, din cei 12 constructori auto mentionati mai sus, astazi voi insista mai mult pe Skoda, care de cand a fost preluata de catre grupul Volkswagen a inregistrat o crestere foarte mare pe toate planurile, ce se regaseste si in numarul de autoturisme inmatriculate in Romania la sfarsitul anului 2012, respectiv 185.441 de unitati.

Iar pentru toti proprietarii de Skoda din Romania si nu numai, am o veste buna. Zilele trecute am descoperit un website specializat pe vanzarea de piese auto printre care si piese auto skoda, originale si aftermarket. Pentru ca masinile trebuie intretinute continuu, acest site vine in intampinarea detinatorilor de autoturisme din Romania cu o gama variata de piese auto necesare pentru mentinerea acestora intr-o stare cat mai buna de functionare si mai ales pentru a fi in siguranta pe drumurile publice.

De remarcat faptul ca acest site este prevazut cu cataloage de piese auto usor de utilizat, de unde ne putem alege singuri reperele dorite iar in cazul in care nu avem cunostiintele necesare pentru a identifica anumite piese sau accesorii auto, avem posibilitatea de a solicita o cerere de oferta prin simpla completare a unui formular online.

In ceea ce priveste livrarea pieselor, aceasta se face prin curierat in termen de 24-48 ore de la data comenzii, comenzi ce trebuie sa aiba o valoare minima de 50 de lei pentru a fi onorata. Pentru comenzi mai mici de 200 de lei se percepe o taxa de transport de 20 de lei, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei transportul este gratuit.

Acestea fiind spuse, asa cum imi place sa va spun mereu, va doresc drumuri cat mai bune si fara incidente!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii