Odată cu startul în prima etapă a CNR Dunlop 2013 – TESS DUNLOP Rally, DUNLOP dă oficial startul sezonului 2013 pentru toate competiţiile sale din România.

CNR Dunlop 2013
Odată cu startul în prima etapă a CNR Dunlop 2013 – TESS DUNLOP Rally, DUNLOP dă oficial startul sezonului 2013 pentru toate competiţiile sale din România.

Prin Goodyear Dunlop Tires România, Dunlop, unul din cei mai mari producători de anvelope de performanţă din lume, a anunţat oficial continuarea parteneriatelor de tradiţie pentru susţinerea motorsportului românesc. Astfel, pentru al 7-lea an consecutiv, DUNLOP reînnoieşte două parteneriate de marcă, atât cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS), cât şi cu Clubul Sportiv AutoBlic Braşov pentru susţinerea unei etape de raliu în România.

An aniversar pentru marca de anvelope premium Dunlop, 2013 marchează, în istoria locală a mărcii, 7 ani de parteneriat alături de FRAS, aproape 10 ani – din care 7 exclusiv pentru susţinerea unei etape de raliul – alături de unul din cei mai importanţi organizatori de raliuri şi etape de viteză în coastă din România, Clubul Sportiv AutoBlic din Braşov, precum şi 4 ani de parteneriat alături de FireMotorsport şi organizatorii cupei de motociclism viteză, DUNLOP Romanian Superbike.

Alături de FRAS, Dunlop şi-a început colaborarea prin susţinerea competiţiei interne de raliuri şi a continuat la scurt timp prin extinderea acesteia şi la competiţiile naţionale de viteză în coastă şi karting. În prezent, marca Dunlop este parte integrantă a denumirii oficiale a celor mai importante campionate de automobilism sportiv din România: Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop şi Campionatul Naţional de Karting Dunlop.

Alături de AutoBlic Braşov, Dunlop a marcat cea mai longevivă colaborare din motosportul românesc pentru susţinerea unei etape de raliuri, fiind, din 2007 până în 2012 inclusiv, partenerul oficial al Raliului Ţara Bârsei. Retragerea din calendarul competiţional FRAS a etapei de macadam braşovene a reorientat Dunlop către continuarea parteneriatului cu clubul sportiv braşovean şi în 2013.

„Anul acesta, Dunlop susţine etapa de asfalt braşoveană, prima din calendarul sportiv competiţional de motorsport autohton al sezonului. TESS DUNLOP Rally continuă parteneriatul început în 2007 cu organizatorul local braşovean şi în continuarea firească a dezideratului mărcii de a crea şi consolida parteneriate puternice, unice şi stabile cu parteneri loiali şi de încredere”, a declarat Raluca Boţan, Marketing Coordinator la Goodyear Dunlop Tires România. „Înţelegem motivele organizatorului de a fi retras din calendar etapa de macadam al cărei partener Dunlop a fost pentru mai bine de 6 ani şi ne dorim ca acest record de longevitate pentru România de parteneriat dintre o marcă de prestigiu şi o etapă locală de raliu să îl atingem şi chiar să-l depăşim prin asocierea cu TESS DUNLOP Rally”, a mai adăugat aceasta.

În România, Dunlop susţine şi cupa de motociclism viteză desfăşurată exclusiv pe circuite profesioniste precum Serres, Hungaroring, Pannoniaring, Slovakiaring, Brno şi din 2013 şi pe primele circuite româneşti, MotorPark şi Mureşring. DUNLOP Romanian Superbike marchează acum al patrulea an de parteneriat sub culorile Dunlop şi, alături de organizatorii locali, cunoaşte o dezvoltare continuă prin introducerea unor noi cupe şi provocări atât pentru debutanţi cât şi pentru profesionişti.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii