Bosch
Compania Bosch a fost desemnată şi în anul 2013 drept „cel mai admirat” furnizor de componente auto de către prestigioasa revistă americană cu profil economic ’’Fortune’’. Plasarea pe primul loc a concernului Bosch s-a bazat pe răspunsurile managerilor, directorilor şi analiştilor din 687 de companii, din 57 de domenii de activitate şi 30 de ţări. Bosch a fost votată pe locul întâi la toate cele nouă criterii din această categorie. Printre cele mai admirate calităţi ale companiei se numără inovaţia, managementul resurselor umane, calitatea proceselor de management, responsabilitatea socială, investiţiile pe termen lung, soliditatea financiară, calitatea produselor/serviciilor şi competitivitatea la nivel global. În urma studiului realizat de revista „Fortune”, compania Bosch a fost desemnată atât în 2012, cât şi în 2010 drept „cel mai admirat” furnizor de echipamente şi piese auto la nivel mondial. 

„Recunoaşterea adusă de revista „Fortune” companiei noastre este o confirmare a realizărilor asociaţilor noştri. Aceştia sunt dedicaţi menţinerii unor relaţii excepţional de bune cu clienţii Bosch şi dezvoltării de produse şi servicii noi şi inovatoare, care îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor din întreaga lume”, a declarat Volkmar Denner, preşedintele Consiliului de Administraţie al Robert Bosch GmbH. „Suntem onoraţi să fim incluşi în lista companiilor de succes.”

Pe lângă primirea acestei distincţii, Bosch s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai admirate companii din Germania, indiferent de domeniul de activitate, şi pe locul 15 în categoria companiilor din Europa.

Încă din 1997, topul „Cele mai admirate companii din lume” realizat de revista „Fortune” este unul dintre cele mai renumite clasamente referitoare la reputaţia companiilor. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/2013/list/. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Traiasca Bosch. Am avut in 98 chiar si telefon bosch imi placea le nebunie, in prezent pot spune ca mai folosesc sculele lor la tamplarie, foarte bune!

    RăspundețiȘtergere