RBRC 2013 CJ © Paul Sandor
Echipa PSI a castigat Marele Premiu al Clujului.
Campioana en-titre a reusit inca o victorie spectaculoasa la Red Bull Racing Can, competitia de masinute radio-comandate dedicata studentilor.


25 de echipe s-au aliniat la start in Marele Premiu al Clujului, etapa a treia din Red Bull Racing Can. Echipa PSI, castigatoarea Red Bull Racing Can din 2012, si-a confirmat statutul de favorita si a dominat cursa de la Observator fara niciun fel de problema.

Viteza in cursa nu este insa singurul criteriu care conteaza in competitia masinutelor radio-comandate dedicata studentilor.  Juriul format din Robert Kovacs, atlet Red Bull, Razvan Luca, presedintele Asociatiei Studentilor Arhitecti Cluj Napoca, si Horia Avram, pilot in Campionatul National de Raliuri, a acordat note pentru originalitate, modul de asamblare si designul fiecarei masinute construita din can-uri de Red Bull. Cu note excelente si la acest capitol, echipa clujenilor Claudiu Cioara si Doru Macovei, si-a trecut in cont o victorie clara si la editia din 2013.

Si oradenii Lucian Martin si Cosmin Platon au obtinut puncte importante la design, ceea ce a propulsat echipa Non Euro pe locul secund, in timp ce Tudor Puscas si Andrei Pop (Brainergizers) au terminat pe locul 3.

In calendarul Red Bull Racing Can au mai ramas doua etape, programate in luna mai, la Iasi si Bucuresti.

Filmuletul etapei de la Cluj poate fi vizionat aici: http://www.redbull.com/cs/Satellite/ro_RO/Video/red-bull-racing-can-2013-cluj-napoca-021243339903291

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii