MAK obtine premiul pentru cel mai bun design al anului 2013 la Salonul Auto de la Geneva, premiu care confirma inca odata pozitia de lider pe piata a jantelor din aliaj usor.

MAK premiat la Geneva
MAK obtine premiul pentru cel mai bun design al anului 2013 la Salonul Auto de la Geneva, premiu care confirma inca odata pozitia de lider pe piata a jantelor din aliaj usor. MAK FATALE, una dintre cele mai proaspete modele de jante lansate pentru anul 2013 a fost declarata de revista Auto Illustrierte ca fiind cea mai frumoasa janta din cadrul Show-ului Auto de la Geneva. Compania MAK a fost reprezentata de importatorul official din Elvetia Continental Suisse, care, de asemenea, a mai prezentat doua noi modele de jante de top, München si Rennen dedicate automobilelor BMW respectiv Porsche.

Auto Illustrierte este una dintre cele mai prestigioase reviste elvetiene si este recunoscuta ca fiind printer cele mai influente si de incredere reviste auto din Europa. A avut mereu un rol activ in cadrul show-ului de la Geneva, prezentand succint cele mai importante lansari din domeniul auto si acordand premii celor mai reusite inovatii din acest domeniu. Una dintre jantele MAK a fost premiata pentru creativitate si design inovativ pentru a doua oara, compania fiind foarte multumita de acest titlu. Un premiu pe deplin meritat acordat de revista Auto Illustrierte confirma inca odata succesul brandului MAK.

Premiu MAK FATALE
FATALE reprezinta un design original creat de MAK si este nascut din inspiratia acelor designeri care lucreaza cu brandul inca de la infiintarea lui. MAK FATALE este o janta care se adreseaza marcilor auto de top, printre care se numara BMW, Mercedes sau Audi. Este disponibila in doua finisaje Ice Black si Silver Mirror, de asemenea designul este compus din 20 de spite conice subtiri care ii confera o naturalete sportiva, foarte atractiva si pretioasa, adresata clientilor care vor sa-si personalizeze masina intr-un mod distinctiv.

Motivati de satisfactia premiului obtinut in cadrul show-ului de la Geneva, MAK, cunoscuta ca fiind compania cu cel mai inovativ design de pe piata jantelor de aliaj, confirma efortul viitor de a investi in noi stiluri pastrand totodata calitatea impecabila si eleganta cu care au avut succes pana in prezent.

Sursa: MAK Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii