Compania Inter Cars România anunță organizarea în perioada 8-9 iunie 2013 a celei de-a treia ediții a evenimentului EXPO Inter Cars.

Expo Inter Cars 2013
Compania Inter Cars România anunță organizarea în perioada 8-9 iunie 2013 a celei de-a treia ediții a evenimentului EXPO Inter Cars. Succesul declarat de anul trecut ne-a adus in fata celei de-a treia, si speram noi a celei mai de succes editii de pana acum.

Locația EXPO Inter Cars, la Business Park Brașov, ne pune la dispozitie pe o suprafata totala de 15 000 de mp, unde veti avea parte de o multime de surprize.

Pe parcursul a 2 zile, asemenea ediție anterioare, profesioniștii din domeniul auto vor avea oportunitatea de a întâlni în mod direct furnizori și producători de top de piese auto Aftermarket, anunțându-și prezența  de peste 40 de companii ce acționeaza la nivel internațional. Printre altele, vizitatorii vor lua parte la diverse prezentări de produse si concepte noi, dar și traininguri susținute de specialiști cu renume ai partenerilor Inter Cars.

In seara zile de 8 iunie dam startul distractiei, veti avea parte de o atmosfera deosebita intretinuta de concursuri ( "The Strongest Man"), show-uri de muzica cu Fanfara Shukar, Alexandra Ungureanu & Crush  si Voltaj, stunt riding motors cu Tamas Tapai, un show incediar de demonstratii moto, drift, show-uri laser, artificii si nelipsita petrecere VIP care anul acesta va avea o locatie cu totul speciala pe cel mai complet spatiu de distractieParadisul Acvatic Brasov.

Ne dorim ca această nouă ediție a EXPO Inter Cars 2013 să-și reconfirme statutul de cel mai mare eveniment de profil din România și totodată să ofere participanț
ilor ocazia perfectă de a petrece un weekend de neuitat.

Va asteptam cu drag!


Sursa: Inter Cars Romania  
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii