MINI Noaptea Muzeelor
Participanții la Noaptea Muzeelor vor avea și în acest an, pentru a treia oară consecutiv, un mijloc de transport special: MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toți cei care vor să călătorească în noaptea din 18 mai între muzeele din București. O flotă de modele MINI, alături de noul MINI Paceman, va fi la dispoziția bucureștenilor pentru a putea explora mai bine oferta de cultură în această noapte specială. Mașinile vor staționa în apropierea principalelor muzee din centrul orașului.

Agil şi manevrabil, MINI este maşina perfectă pentru navigarea rapidă în jungla urbană. Construit pentru plăcerea de a conduce, echipat cu motoare de o eficienţă remarcabilă, modelele mărcii sunt perfecte pentru explorarea orașului.

Este al treilea an consecutiv când MINI este mașina oficială pentru Noaptea Muzeelor și oferă serviciul de taxi gratuit. Și în acest an, MINI a pregătit pentru o tombolă la care fanii pot câștiga cursuri de pilotaj. Pentru participare cei interesați pot accesa site-ul special http://www.mininews.ro/noapteamuzeelor.

Proiecte culturale MINI la nivel internaţional
MINI se remarcă prin posibilităţile speciale de personalizare, ceea ce a făcut marca să devină un instrument de exprimare pentru artişti şi designeri, dar şi pentru posesorii care vor să conducă un model cu adevărat unic. Aceasta se reflectă și în implicarea mărcii în evenimente de design, participarea la Salone Internazionale del Mobile Milano devenind deja tradiție. Sunt faimoase, de asemenea, modelele aparţinând designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiţi precum Missoni, Ferré, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o tradiţie bogată în dezvoltarea de proiecte şi asocierea cu muzee, expoziţii internaţionale şi galerii de artă din întreaga lume. Un astfel de exemplu este "MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38", înfiinţat în 2011 pentru susţinerea tinerilor curatori şi pentru a da şansa unor tineri artişti germani să lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezintă o continuare a cooperării de succes între MINI si Institutul Goethe. Cele două părţi au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei "Ludlow38" în New York.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii