Aproape de jumatatea sezonului 2013, echipa Napoca Rally Academy a facut cateva schimbari menite sa creasca nivelul de performanta si sa pastreze echipa in lupta pentru atingerea obiectivelor propuse.

Marco Tempestini va face echipa cu Lucio Baggio.
Simone Tempestini va merge cu Dorin Pulpea.
Vlad Cosma va reveni cu Sergiu Itu si Dacia Logan in campionat.

Aproape de jumatatea sezonului 2013, echipa Napoca Rally Academy a facut cateva schimbari menite sa creasca nivelul de performanta si sa pastreze echipa in lupta pentru atingerea obiectivelor propuse.

Dupa participarea in primele doua etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop si in etapele din Campionatul European, echipa Napoca Rally Academy a decis sa faca unele schimbari avand ca singur scop cresterea performantei in competitiile in care participa.

Incepand cu Delta Rally, etapa a treia din competitia interna, Simone Tempestini va face echipaj cu Dorin Pulpea, actualul copilot al lui Marco Tempestini, iar acesta va participa in competitii alaturi de Lucio Baggio.

Tot incepand cu etapa de la Tulcea, in cadrul echipei va reveni Vlad Cosma care va concura pe o masina Dacia Logan si va face echipaj cu Sergiu Itu. „Din pacate nu am gasit bugetul necesar pentru Vlad de a participa cu o masina cu tractiune integrala. Totusi sa stea un an departe de probe nu era cea mai buna solutie pentru el si am decis sa-l sustinem pentru a participa la restul etapelor”, a spus Marco Tempestini.

„Toate incercarile noastre de a gasi un buget pentru sezonul 2013 au esuat si singura optiune ramasa pentru noi a fost Dacia Logan. Pentru mine este important sa particip la curse in continuare si am inceput deja pregatirea pentru sezonul viitor. Sunt sigur ca voi face o echipa buna cu Sergiu Itu si o sa-l ajut sa acumuleze cat mai multa experienta”, a spus si Vlad Cosma.

In Turul Corsicii, competitie programata in acest weekend, Marco Tempestini va participa tot alaturi de Dorin Pulpea, iar la aceasta competitie va mai participa si echipajul Bogdan Marisca/Sebastian Itu. „Pentru 2013 ne-am fixat niste obiective ambitioase si ideea acestor schimbari este tocmai de a creste nivelul de performanta in cadrul echipei. Simone avea nevoie de un copilot cu experienta mare, iar Sergiu Itu poate sa acumuleze experienta alaturi de Vlad Cosma”, a completat Marco Tempestini.

Sursa: Berti Panaiot, National Manager Communication
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii