Timp de trei zile, anvelopele GOODYEAR și DUNLOP au fost intens puse la lucru în cadrul evenimentului anual BMW M Drive Tour, subliniind performanța mașinilor și confirmând din nou nivelul ridicat al ratingurilor obținute conform noii etichete UE pentru anvelope.

BMW M Drive Tour 2013
Timp de trei zile, anvelopele GOODYEAR și DUNLOP au fost intens puse la lucru în cadrul evenimentului anual BMW M Drive Tour, subliniind performanța mașinilor și confirmând din nou nivelul ridicat al ratingurilor obținute conform noii etichete UE pentru anvelope.

GOODYEAR DUNLOP Tires România, partener logistic în cadrul evenimentului BMW M Drive Tour din acest an, a echipat noile modele BMW M3, M5, M6 (modelele Cabrio, GC și Coupe) și X6M într-un eveniment inedit în România.

Dedicat clienților BMW, dar și tuturor iubitorilor de performanță la volan, evenimentul anual BMW M Drive Tour a fost și un adevărat tur de forță pentru anvelope. Conceput într-o serie de exerciții specifice în care sunt subliniate performanțele noilor modele BMW la frânarea în viraj, în condiții de drift pe ud sau de dinamic drive, evenimentul a fost marcat și de ploaia abundentă care a solicitat din plin capacitatea anvelopelor de a oferi un excelent nivel al adereței pe carosabil umed.

„În toate cele trei secțiuni pe care le-am conceput pentru evenimentul din acest an al BMW M Drive Tour, anvelopele au de jucat un rol extrem de important. Ele sunt solicitate la maxim atât la frânarea în viraj cât și la driftul pe ud. În acest moment, Goodyear Dunlop are gama cea mai extinsă de anvelope cu grad maxim conform noii etichete UE, și de aceea credem că sunt alegerea potrivită pentru noi. Alegând anvelopele Goodyear și Dunlop, ne-am asigurat că avem nivelul optim dorit pentru modelele BMW aflate în drive testul BMW”, a precizat Claudiu David, instructor de test în cadrul BMW România.

Noua etichetă UE pentru anvelope pune în evidență 3 atribute cheie ale performanței anvelopelor: rezistența la rulare, aderența pe carosabil umed și nivelul zgomotului exterior. În cadrul BMW M Drive Tour, anvelopele Goodyear și Dunlop au reconfirmat ratingurile ridicate obținute la aderența pe carosabil umed, dar și la alte atribute ale performanței, precum manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat, stabilitatea la virare și frânarea pe ud și pe uscat, toate acestea numărându-se în cele peste 50 de criterii pe care compania le testează în cazul produselor sale.

Evenimentul BMW M Drive Tour a debutat joi, 30 mai, și s-a încheiat ieri, fiind unul din cele mai extinse evenimente de drive test de la noi din țară. 

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii