Life Ball MINI
Însuşi Roberto Cavalli a condus Life Ball MINI 2013 pe covorul roz la eveniment.

Admirat de zeci de mii de spectatori, Life Ball MINI 2013 by Roberto Cavalli a avut prima apariţie publică pe covorul roz de la Life Ball. Cu Roberto Cavalli la volan şi soţia acestuia, Eva Cavalli, pe locul din dreapta, Life Ball MINI 2013 a reprezentat încheierea spectaculoasă a paradei costumelor ce a precedat începutul spectacolului din Piaţa Primăriei din Viena. Designerul italian a interpretat cel mai recent model din gama MINI - al şaptelea - în stilul său deosebit de distinctiv: cu elemente aurii atât în interior, cât şi la exterior, vopsea cu irizaţii care străluceşte de la negru la maro în funcţie de unghiul luminii şi tradiţionalele imprimeuri animal prin care acest MINI Paceman a devenit o creaţie Cavalli autentică. Cu câteva ore înaintea premierei, modelul MINI unicat a fost licitat pentru o sumă-record - 150.000 de euro - la gala AIDS Solidarity. Toate fondurile vor fi direcţionate către proiecte de luptă împotriva HIV/SIDA.

Design creativ de automobile pentru AIDS LIFE încă din 2001
De la începerea parteneriatului în 2001, 13 modele MINI unice au fost create, iar veniturile obţinute din licitaţii - peste o jumătate de milion de euro - au fost utilizate pentru proiecte dedicate luptei împotriva SIDA. Alături de Roberto Cavalli, numeroşi designeri renumiţi la nivel internaţional au stilizat un model MINI pentru această cauză nobilă - printre aceştia s-au numărat Dean şi Dan Caten de la DSQUARED², Renzo Rosso pentru Diesel şi Donatella Versace.

Ralf Schepull, director MINI Brand Communications, a fost încântat de suma strânsă în acest an pentru Life Ball MINI: "Suntem foarte fericiţi că modelul MINI unicat a fost vândut cu un preţ-record şi astfel avem o contribuţie specială la proiectele dedicate luptei împotriva HIV/SIDA. Actele caritabile sunt o parte importantă a mărcii MINI, care se bucură de o platformă deosebită prin acest parteneriat cu Life Ball".

Sub moto-ul "1001 Nopţi", Life Ball din acest an a reunit numeroase celebrităţi - printre care Sir Elton John, Hilary Swank, Melanie Griffith, Barbara Eden ("I Dream of Jeannie"), Carmen Electra, Bill Clinton, Anna Netrebko, Erwin Schrott şi Fergie - pentru a atrage atenţia mapamondului asupra pericolul pe care îl reprezintă virusul imunodeficienţei şi consecinţele sale.

Designul Life Ball MINI 2013 by Roberto Cavalli
Fără îndoială, o primă privire aruncată unicatului Life Ball MINI 2013 dezvăluie stilul distinctiv al faimosului designer. Cavalli a scos în evidenţă exteriorul MINI Paceman - cel mai tânăr model al gamei MINI - cu o culoare exclusivă, disponibilă deja la propria sa flotă de automobile: o vopsea specială cu irizaţii, care variază între negru şi maro în funcţie de incidenţa luminii. Această vopsea spectaculoasă accentuează liniile clare ale primului Sports Activity Coupé produs de MINI şi îl transformă într-un unicat foarte special. Emblema Cavalli de pe acoperişul automobilului şi semnătura sa pe uşa lungă a acestui coupé nu lasă nicio urmă de îndoială asupra designerului care şi-a pus amprenta inconfundabilă asupra maşinii. Logo-ul este prezent şi la interior, unde tetierele şi parasolarele au acest motiv elegant. Designul interior al MINI Paceman este dominat de negru, cu elemente individuale aurii - precum cusăturile decorative ale scaunelor din piele şi conturul MINI Center Speedo - care conferă un aspect extravagant. Acesta este amplificat de imprimeurile animal - emblematice pentru Cavalli - de pe volanul îmbrăcat în piele şi anumite instrumente.

Life Ball 2013
SIDA a fost recunoscută ca boală clinică la 1 decembrie 1981. De atunci, au fost înregistrate progrese importante atât în cercetare, cât şi în prevenţie. În ciuda acestor evoluţii, HIV rămâne o provocare semnificativă pentru politicile de sănătate şi dezvoltare. Anual, milioane de oameni sunt infectaţi cu HIV. Misiunea evenimentului Life Ball este aceea de a atrage atenţia asupra acestui pericol şi de a conduce campania pentru toleranţă, educare şi solidaritate.

Implicarea socială a BMW Group
Aflată printre primele companii care au implementat un asemenea proiect în Africa de Sud, BMW Group s-a implicat, cu începere din 2000, cu un program extins la locul de muncă, derulat la locaţia din Rosslyn, pentru a contracara efectele HIV/SIDA. Activitatea educaţională şi de consiliere este completată de teste HIV voluntare, programe de tratament şi consiliere psihologică.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii