Christian Ciocan si-a reinnoit licenta de pilot pe 2013 si va participa la cea de-a doua etapa a Campionatului National de Indemanare Auto (CNIA) de la Braila pe 22 si 23 iunie.

GT Auto Club Sportiv
Christian Ciocan si-a reinnoit licenta de pilot pe 2013  si va participa la cea de-a doua etapa a Campionatului National de Indemanare Auto (CNIA) de la Braila pe 22 si 23 iunie.

Prima etapa a CNIA desfasurata la Carrefour - Baneasa Shopping City s-a bucurat de un real succes, iar cea de-a doua, de la Braila din 22 si 23 iunie se anunta si mai spectaculoasa. Piloti cu masini de concurs din ce in ce mai bine pregatite iau startul in CNIA, astfel incat ne asteptam la o lupta foarte spectaculoasa pentru locul 1, atat in cadrul grupelor si claselor in care s-au inscris, cat si in clasamentul general.

Christian Ciocan si-a reinnoit zilele trecute licenta de pilor cu numarul 33 si se pregateste sa intre in cursa la Braila alaturi de alti 37 de piloti deja inscrisi. Competitia se anunta stransa si lista inscrierilor este inca deschisa, pilotii putand participa la oricare din categoriile: debutanti, avansati, istorice, modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de pana la 1600 cmc si peste 1600 cmc. Juniorii, cei cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, se pot inscrie doar cu masini care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 125 CP.

Pozitia in clasament este data de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune doua manse din totalul de trei, la care se adauga eventualele penalizări. Punctele cumulate vor conta atat in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general (cu exceptia clasei Modificate).

Comisarul Christian Ciocan se aliniaza la start ca pilot in cadrul GT Auto Club Sportiv concurand cu numarul de concurs 33, la categoria D2.

Sursa: GT Auto Club Sportiv
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii