Manu Mihalache – Eugen Rotaru
Manu Mihalache – Eugen Rotaru vor incerca o evolutie spectaculoasa la Transilvania Rally.
Vizitati standul  echipajului brasovean la Transilvania Rally , participati la tombola si puteti castiga produse in valoare de peste 2.000 de lei oferite de Pro-X.

Drumul de la Tulcea la Cluj este unul foarte lung; nu doar in kilometri, ci si in ore de munca, nenumarate telefoane, planuri atent elaborate, intalniri terminate in miez de noapte, toate acestea, intr-o nota de optimism moderat.

De la macadamul din Dobrogea pana la asfaltul din inima Ardealului au trecut, cu o viteza ametitoare (doar suntem in plin campionat de raliu),  doua saptamani in care s-au remediat problemele tehnice aparute la Tulcea, masina, Mitsubishi Evo 9 fiind, in acest moment, pregatita sa ia startul pe asfalt.
  
Echipajul Manu Mihalache – Eugen Rotaru a plecat catre Cluj, cu gandul la cei 139 de kilometrii de probe speciale, avand grija sa nu lipseasca din bagaje speranta obtinerii unor rezultate bune.

“Parafrazand un vechi cantec popular as spune ca: lung ii drumul Clujului, dar mai lung al dorului. Plecam la Transilvania Rally constienti ca va fi greu, dar cu un dor nestavilit de rezultate bune, care sa-i bucure pe toti sustinatorii nostri”, a declarat Manu, cu o zi inainte de plecare.

“Pentru noi acest raliu este foarte important, atat din perspectiva punctelor, cat si a numarului mare de spectatori, prezenti an de an pe probe. Voi incerca, alaturi de Eugen, sa avem o evolutie spectaculoasa, sa aducem un plus acestei competitii, in masura in care materialul de concurs ne va permite”, a mai declarat cel cunoscut iubitorilor de raliu ca “The Show Man”. 

Cei care vor vizita standul echipajului Manu Mihalache – Eugen Rotaru  in parcul service au posibilitatea sa participle la tombola organizata de acestia cu sprijinul partenerului Pro-X. Vor fi acordate 10 premii in valoare totala de peste 2.000 ron constand in produse de intretinere si cosmetica auto.

La startul acestei competitii s-au inscris 57 de echipaje, lupta anuntandu-se una foarte dura, dar si foarte spectaculoasa, fiind ultima din acest an in care se ruleaza in mare parte pe asfalt.

Sursa: Dan Strauti – Senior Editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii