Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României Timișoreana ediția 2012-2013, a oferit astăzi lui Cosmin Contra și lui Jeremy Bokila premiile speciale „Antrenorul Celei Mai Bune Echipe” și respectiv „Golgeterul Competiției”.

Cosmin Contra Antrenorul Celei Mai Bune Echipe
Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României Timișoreana ediția 2012-2013, a oferit astăzi lui Cosmin Contra și lui Jeremy Bokila premiile speciale „Antrenorul Celei Mai Bune Echipe” și respectiv „Golgeterul Competiției”.

Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României Timișoreana ediția 2012-2013, a decernat astăzi, în preziua Supercupei României, trofeele pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe din cadrul actualei ediții a Cupei României și, respectiv, pentru Golgeterul Competiției, antrenorului Cosmin Contra și atacantului echipei Petrolul Ploiești, Jeremy Bokila.

Cosmin Contra, în vârstă de numai 37 de ani, a adus după 18 ani victoria în Cupă în curtea echipei prahovene Petrolul Ploiești. Fostul jucător de fotbal, actualmente antrenor, a primit astăzi recunoașterea Goodyear pentru performanța realizată alături de echipa Petrolul Ploiești. Echipa prahoveană a obținut Cupa în meciul disputat cu CFR Cluj, în data de 1 iunie a.c. pe Arena Națională. Golul victoriei a fost marcat de Jeremy Bokila, atacantul echipei petroliste primind cu această ocazie și trofeul Golgeterul Competiției pentru cele mai multe goluri marcate în ediția 2012-2013 a Cupei României.

„Disputarea Cupei este întotdeauna o provocare. Aici se joacă totul de la început. Noi am avut ca obiectiv câștigarea Cupei și am reușit. Mulțumim suporterilor și sponsorilor că ne-au susținut. Mulțumim Goodyear că a înțeles ce înseamnă să te bați pentru Cupă și că ne oferă astăzi această recunoaștere”, a declarat Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul Ploiești.

Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României ediția 2012-2013, a fost alături de toate echipele din competiție, precum și alături de suporterii înfocați de peste tot în țară, oferind atât celor mari cât și celor mici prilejul de a se bucura de spectacol și divertisment inclusiv în timpul pauzelor. Cu ocazia actualei ediții a Cupei României, Goodyear a demarat de asemenea proiectul “Goodyear pentru Siguranța celor Mici”, proiect destinat informării și creșterii siguranței în traficul rutier pentru copiii cu vârsta până în 9 ani.

“În calitate de parteneri oficiali ai Cupei României ediția 2012-2013 am avut ocazia să fim alături de cei pasionați cu adevărat de fotbal, de familii întregi atrase pe stadioane de magia performanței sportive și pentru a fi alături de echipele lor de suflet. Încă de la început ne-am propus să oferim un premiu special antrenorului echipei care va câștiga Cupa, precum și jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în această ediție a Cupei României. Îi felicit pe domnii Cosmin Contra și Jeremy Bokila pentru performanța din Cupa României și le urez mult succes în continuare”, a încheiat domnul Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România.

Echipa Goodyear Dunlop Tires România va fi prezentă și mâine alături de suporterii celor două echipe ce își vor disputa rivalitatea în Supercupa României. Meciul dintre Steaua București și Petrolul Ploiești va avea loc mâine pe Arena Națională de la orele 20.45.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii