Fostul manager al echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, a îmbinat pasiunea sa pentru golf cu o oportunitate de a ajuta membrii activi şi în rezervă ai regimentului Royal Welsh.

Chevrolet Captiva
Succesorul lui Sir Alex, David Moyes, îşi începe activitatea.
Chevrolet sponsorizează echipele naţionale de fotbal din S.U.A.

MANCHESTER – Fostul manager al echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, a îmbinat pasiunea sa pentru golf cu o oportunitate de a ajuta membrii activi şi în rezervă ai regimentului Royal Welsh. Mai multe obiecte care au legătură cu ultimul său an de activitate la conducerea clubului, inclusiv SUV-ul său Chevrolet Captiva, au fost vândute la licitaţie în cadrul evenimentului Sir Alex Ferguson Golf Classic, care a avut loc pe 5 iulie la Belfry, un loc sinonim cu golful.

Pe lângă alte obiecte, au fost licitate un portret unicat al scoţianului, anunţul de retragere finală din activitate, scris de mână de către Sir Alex.

Încasările rezultate în urma evenimentului au fost donate fondului de binefacere The Royal Welsh, care asigură un sprijin foarte necesar ofiţerilor şi soldaţilor activi şi în rezervă ai regimentului Royal Welsh.

David Moyes îşi preia sarcinile
Sir Alex s-a retras de la conducerea echipei de fotbal la finalul ultimului sezon. Înlocuitorul său, fostul jucător scoţian David Moyes, şi-a început activitatea pe 1 iulie. Moyes, la volanul autovehiculului său Chevrolet Captiva LTZ 2.2 VCDi de culoare neagră, a fost întâmpinat pe terenul de antrenament al clubului, complexul de antrenament Aon, de un grup mare de jurnalişti şi fotografi.

Chevrolet este sponsorul auto oficial al echipei Manchester United începând din 2012. Parteneriatul va fi consolidat şi mai mult în momentul în care logo-ul Chevrolet va fi pe  tricourile clubului, începând cu sezonul 2014/2015.

Primul sezon din cadrul parteneriatului s-a încheiat cu un record pentru Manchester United, care a câştigat al 20-lea titlu în campionat, o evoluţie de succes despre care Chevrolet crede că va continua şi în epoca lui Moyes.

În pre-sezon, Manchester United va juca un număr de meciuri amicale. Primul meci al „diavolilor roşii” sub conducerea lui Moyes s-a încheiat cu o înfrângere cu 1-0 la Bangkok, în faţa echipei Singha All Stars. Meciul a avut peste 50.000 de spectatori. În cadrul turneului de vară vor juca în Australia, Japonia şi Hong Kong.

Primul meci în cadrul unei competiţii sub conducerea lui Moyes va fi FA Community Shield, pe 11 august, contra echipei Wigan. O săptămână mai târziu, Prima Ligă debutează cu un meci între Manchester United şi Swansea.

O nouă sponsonsorizare
Chevrolet şi-a prelungit implicarea în fotbalul mondial prin semnarea unui acord pentru trei ani cu Federaţia de fotbal a Statelor Unite ale Americii, care include echipe de bărbaţi, femei, tineret şi olimpice.

„După cum fanii ştiu foarte bine, fotbalul reprezintă mult mai mult decât sportul favorit de pe întreg globul:este o experienţă comună şi un stil de viaţă”, a declarat Molly Peck, directoarea departamentului de Publicitate şi promovarea vânzărilor în cadrul Chevrolet.
Acordul sporeşte şi mai mult implicarea Chevrolet în fotbal, care include şi faptul că este membru fondator al proiectului One World Futbol.

Prin sponsorizarea proiectului One World Futbol, Chevrolet donează 1,5 milioane de mingi One World Futbol practic indestructibile tinerilor din zonele afectate de război, din tabere de refugiaţi, zone afectate de dezastre şi comunităţi defavorizate din lumea întreagă. Mingile One World Futbol nu se dezumflă niciodată şi nu au nevoie de vreo pompă, chiar dacă sunt perforate, putând fi utilizate încontinuu de către copiii care au cea mai mare nevoie de ele.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii