Chevrolet inregistreaza vanzari globale record in prima jumatate a anului 2013

Chevrolet inregistreaza vanzari globale record in prima jumatate a anului 2013
Peste 1,3 milioane de unităţi vândute în cel mai bun al doilea trimestru de până acum.
Gama autovehiculelor de mici dimensiuni atrage noi clienţi americani către marca Chevrolet, vânzările crescând cu aproape 25% faţă de 2012.
Vânzările GM au crescut cu aproape 4% în primele şase luni ale anului.

DETROIT – Chevrolet a vândut un număr record de 2,5 milioane de autovehicule la nivel mondial în primul semestru al anului 2013, cu până la 1,4% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2012 şi a înregistrat creşteri de vânzări pentru al unsprezecelea trimestru consecutiv, datorită noilor maşini precum autovehiculul subcompact Onix în Brazilia, sedanul de dimensiuni standard Impala în S.U.A. şi camioneta de dimensiuni medii Colorado în Asia de Sud-Est.

Per total, General Motors Co. a înregistrat vânzări de peste 4,85 milioane de unităţi în prima jumătate a anului 2013, cu aproape 4% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2012. 

„Chevrolet se află în mijlocul celei mai agresive lansări de produse noi din istoria mărcii”, a declarat Alan Batey, vicepreşedinte senior Global Chevrolet. „Creşterea continuă a vânzărilor la nivel internaţional reprezintă rezultatul unui efort concentrat de a consolida prezenţa Chevrolet pe pieţele în curs de dezvoltare, precum şi relaţia mărcii cu consumatorii prin oferirea de produse şi tehnologii adecvate şi de servicii de talie mondială pentru clienţi.”

În S.U.A., gama de autovehicule Chevrolet de mici dimensiuni continuă să atragă noi clienţi. Vânzările totale înregistrate pentru modelele SonicSparkCruze şi Volt au crescut cu aproape 25% în prima jumătate a anului 2013. De asemenea, vânzările de camioane de dimensiuni standard au crescut cu 23% în aceeaşi perioadă şi dealerii livrează rapid nou-nouţul model Silverado clienţilor nerăbdători, perioada medie de livrare din loturile dealerilor fiind de doar 10 zile.

Vânzările Chevrolet în China au crescut cu 6,1%, atingând o cifră de peste 322.000 de unităţi, datorită vânzărilor semnificative înregistrate pentru modelele Sail, Cruze, Malibu şi Captiva.

Vânzările GM înregistrate în America de Nord în prima jumătate a anului 2013 au crescut cu aproape 8% şi cu aproape 7% datorită diviziei Operaţiuni Internaţionale. GM a atins vânzări record în China, având o creştere de 10,6% şi totalizând 1.567.392 de unităţi.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii