Dezvoltat din experienţa acumulată în motorsport, adaptat perfect pentru noul model şi conceput pentru a fi combinat în funcţie de preferinţele personale - acesta este programul BMW M Performance.

Acesorii BMW M Performance pentru BMW Seria 4
Dezvoltat din experienţa acumulată în motorsport, adaptat perfect pentru noul model şi conceput pentru a fi combinat în funcţie de preferinţele personale - acesta este programul BMW M Performance. Acum BMW extinde gama în acest domeniu de produse prin adăugarea componentelor pentru BMW Seria 4. Se completează astfel gama BMW M Performance care oferă accesorii pentru BMW M, precum şi pentru modele din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 5 şi BMW Seria 6. Concepute în strânsă colaborare cu BMW M GmbH, accesoriile pentru transmisie, suspensie, aerodinamică şi cockpit furnizează un plus semnificativ în ceea ce priveşte dinamica, dar adaugă şi o amprentă sportivă atât ambianţei exterioare, cât şi celei interioare a automobilului.

Urmăreşte linia ideală pentru o experienţă mai intensă a condusului: accesorii BMW M Performance pentru BMW Seria 4.
Disponibile de la începutul anului 2014, accesoriile BMW M Performance, specifice modelului, furnizează modalităţi suplimentare de accentuare clară a caracterului sportiv al acestui coupé şi face ca experienţa condusului să fie şi mai intensă. Kitul de putere BMW M Performance disponibil pentru BMW 420d (+12Kw, +40Nm), BMW 430d (+20kW, +40Nm) şi BMW 435i (+25kW, +50Nm) oferă o creştere evidentă a puterii şi performanţelor, însă fără a afecta consumul de combustibil şi nivelul emisiilor. De asemenea, pentru modelele BMW 428i şi BMW 435i este disponibil şi un sistem de evacuare BMW M Performance. Acesta este compus din decoraţiuni cromate BMW M Performance pentru ţeava de eşapament, precum şi din carbon pentru BMW 435i. Totodată, diferenţialul cu patinare limitată BMW M Performance asigură transmisie optimizată a puterii de tracţiune în viraje. Alte dotări care sporesc potenţialul dinamic al coupé-ului sunt suspensia BMW M Performance cu reglaj sportiv, sistemul de frânare BMW M Performance cu etriere de culoare roşie, galbenă sau portocalie, dar şi jantele BMW M Performance din aliaj uşor. Având masa optimizată, jantele din aliaj de 20 de ţoli sunt disponibile în două variante de design, precum şi în combinaţia de două culori specifică BMW M Performance - Ferric Grey cu fronturi lustruite ale spiţelor. O altă particularitate a gamei BMW M Performance sunt seturile complete de iarnă, cu jante de 18 ţoli şi design "double-spoke".

Imaginea dinamică a BMW Seria 4 poate fi accentuată şi mai mult cu ajutorul accesoriilor BMW M Performance pentru exterior. Grilajul de culoare neagră pentru grila BMW a radiatorului, o inserţie de difuzor pentru spoilerul spate, foliile pragurilor laterale cu inscripţie M Performance, benzile laterale BMW M Performance şi spliterele frontale din carbon, capacele oglinzilor retrovizoare şi eleronul spate optimizează apariţia sportivă şi proprietăţile aerodinamice ale coupé-ului. Ambianţa interioară inspirată de motorsport este asigurată de volanul sport BMW M Performance cu semnalizatoare centrale de culoare roşie sau Race Display dispus la ora 12, precum şi de levierul schimbătorului de viteze şi cel al frânei de mână în carbon, inclusiv manşon Alcantara. De asemenea, este disponibilă şi finisare din carbon pentru butonul selectorului vitezelor de la transmisia automată. În plus, benzile de interior din carbon şi Alcantara, pedalele din oţel de înaltă calitate, suportul special de picior pentru conducător şi covoraşele BMW M Performance sunt şi ele disponibile pentru BMW Seria 4.

Noul BMW Seria 4 Coupé cu accesorii BMW M Performance va avea premiera la ediţia 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA).

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii