Brazilia, următorele puncte în cursa pentru titlul WEC 2013 pentru echipele Dunlop.

Echipele de anduranta DUNLOP merg la Sao Paolo
Brazilia, următorele puncte în cursa pentru titlul WEC 2013 pentru echipele Dunlop.

La mai bine de două luni de la cursa de 24 de ore de la Le Mans, echipele Dunlop au ca prioritate continuarea luptei pentru titlul LMP2 la următorea etapă a campionatului, respectiv, la cursa de 6 ore de la Sao Paulo din Brazilia.

Cu victoria obținută în cursa de la Le Mans și cu terminarea pe podiumul acestei etape în care a fost acordat un număr dublu de puncte, echipe Oak Racing conduc în campionat. Dar cu cinci etape rămase încă de diputat, mai este loc pentru modificări în ierarhia la vârf a competiției. Greaves Motorsport va dori o reîntoarcere la posibilitățile de-a câștiga, în timp ce cei din echipa Delta-ADR, câștigătorii cursei de la Silverstone, împreună cu sora lor, echipa G-Drive, vor fi concurenți puternici la etapa din Brazilia. Echipa Lotus a obținut ultima dată puncte la Spa și va spera de asemenea să își crească scorul.

Anul 2012 a fost martor la terminarea celor 234 de tururi de către mașina câștigătoare a LMP2 și ținând cont de mașinile și anvelopele din 2013 care arată un ritm mai crescut, este de așteptat ca distanța parcursă anul acesta să fie mai mare.

Cursa se va desfășura duminică, 1 septembrie a.c..

Paul Bryant, Key Account Manager pentru Cursele de Anduranță: “Pare că a trecut mult timp de când concuram Le Mans, așadar va fi bine să ne întoarcem la lucru cu echipele. Timpii ar trebui să fie mai rapizi decât anul trecut, pe măsura ritmului crescut de anul acesta. Pista poate fi agresivă într-un mod acceptabil și ne așteptăm să fie caldură. Anul trecut echipele s-au limitat la componenta medium dar ne așteptăm ca opțiunea pentru compusul mai tare să dovedească aproape dublu în acest an. În funcție de condițiile de pe pistă putem asista la folosirea unor componente diferite având în vedere optimizarea balanței prin folosirea unei anvelope softer pentru față pe o singură parte și o componentă harder la celelalte unghiuri.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii