MICHELIN a fost selectat ca partener oficial în cadrul Campionatului FIA Formula E pentru următorii trei ani, până în 2015.

la welcomes formula e
MICHELIN a fost selectat ca partener oficial în cadrul Campionatului FIA Formula E pentru următorii trei ani, până în 2015. În urma licitaţiei iniţiate de FIA (Federation International de l’Automobile), oferta Michelin a fost declarată câştigătoare graţie experienţei constructorului francez în trei domenii diferite, respectiv competenţele tehnice, strategia de marketing şi implicarea în programele de promovare a mobilităţii.

Pascal COUASNON, Director al Departamentului Motorsport din cadrul Grupului MICHELIN, a ţinut să sublinieze cât de onorat este constructorul francez de alegerea şi implicarea sa în campionatul FIA Formula E: „Atunci când vine vorba de anvelope eficiente energetic şi sporturi cu motor, MICHELIN se remarcă prin poziţia sa de pionierat. Prin această nouă gamă de anvelope de curse, MICHELIN introduce o nouă formă de putere şi transferă sporturile cu motor pe carosabil. Ne vom folosi de toate cunoştinţele noastre pentru a oferi participanţilor la acest campionat inovator anvelope MICHELIN noi, concepute pentru a pune în valoare toate calităţile de excepţie ale acestor maşini. Campionatul FIA Formula E reprezintă o adevărată oportunitate pentru conceptul MICHELIN Total Performance, care presupune îmbunătăţirea simultană a tuturor factorilor ce contribuie la performanţa anvelopei, inclusiv a celor ce par a fi ireconciliabili.”

Trebuie menţionat faptul că Grupul MICHELIN s-a implicat în promovarea şi dezvoltarea mobilităţii încă de la data înfiinţării sale. În 1998, a organizat primul eveniment global dedicat prezentării noilor tehnologii dedicate mobilităţii, CHALLENGE BIBENDUM.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii