Dupa prima zi din Raliul Croatiei, echipa Napoca Rally Academy a mai facut un pas spre atingerea obiectivului din 2013: titlul la echipe in ERC Production Cup. In ziua a doua mai sunt programate sapte probe speciale cu o lungime totala de 120,44 kilometri.

Simone Tempestini Croatia
Echipajele Napoca Rally Academy au terminat cu bine prima zi din Raliul Croatiei.
Bogdan Marisca si Sebastian Itu sunt pe locul 9 in ERC Production Cup.
Duelul dintre Marco si Simone continua si in Croatia.
Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu se acomodeaza cu modelul Citroen C2 R2.

Dupa prima zi din Raliul Croatiei, echipa Napoca Rally Academy a mai facut un pas spre atingerea obiectivului din 2013: titlul la echipe in ERC Production Cup. In ziua a doua mai sunt programate sapte probe speciale cu o lungime totala de 120,44 kilometri.

Rezultatul primei zile din Raliul Croatiei, etapa a zecea din Campionatul European de Raliuri, a fost influentat de vremea capricioasa si de alegerea pneurilor. Totusi, echipa Napoca Rally Academy este la un pas sa-si atinga obiectivul stabilit pentru acest sezon: primul titlul european la echipe in ERC Production Cup. „Am plecat cu pneuri hard la start si pe prima proba a plouat foarte tare. Am pierdut mult timp aici, dar dupa aceea am inceput sa ne intram in ritm. Pe ultima speciala a zilei am avut mici probleme tehnice, dar am ajuns in parcul de service ceea ce este cel mai important. Suntem in grafic pentru atingerea obiectivului propus si asta este cel mai important”, a spus Marco Tempestini, care a terminat prima zi pe locul 11 in clasamentul din ERC Production Cup.

Echipajul Bogdan Marisca/Sebastian Itu a avut o zi putin mai buna si dupa cele sapte probe speciale desfasurate pana acum se afla pe locul 9 in ERC Production Cup. „Am avut o zi destul de buna. Am mers in ritmul pe care ni l-am propus. Am facut o alegere proasta a pneurilor pentru bucla a doua de vineri si am pierdut timp pe speciala a sasea. Sambata urmeaza inca o zi grea si imi doresc sa ajungem la sosire fara nicio problema”, a spus Bogdan Marisca.

Nici echipajul Simone Tempestini/Dorin Pulpea nu a fost scutit de probleme in prima si a doua zi din Croatia, iar vineri seara, dupa 120 kilometri de proba speciala se afla pe locul 12. „A fost un raliu dificil, dar este important ca suntem in cursa. Maine va fi o zi la fel de lunga si cred ca putem recupera din diferenta si sper sa intram in top 10”, a spus Simone Tempestini.

Aflat la prima participare internationala cu modelul Citroen C2 R2, echipajul Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu a inceput ziua de vineri cu slick-uri si a avut mari probleme din cauza ploii. Pe final cei doi au crescut ritmul si se afla pe locul 16 in 2WD Cup. „Am avut o zi care a inceput prost si s-a terminat mai bine. Ne-am rasucit pe prima proba cu slick-uri, dar am ajuns in parcul de service. Suntem aici sa invatam cat mai mult si imi doresc sa terminam aceasta etapa fara probleme”, a spus si Florin Tincescu.

Sambata, 28 septembrie, mai sunt programate inca 7 probe speciale cu o lungime de 120,44 kilometri.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii