In perioada 10 - 20 octombrie toti vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii pot afla mai multe informatii si despre Raliul Sibiului. Etapa din Campionatul European de Raliuri este prima cu stand propriu la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii.

Raliul Sibiului are stand la Salonul Auto Bucuresti
Raliul Sibiului este primul raliu cu stand propriu la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii.
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este deschis in perioada 10 - 20 octombrie.
Raliul Sibiului va adopta un concept complet nou in 2014.

In perioada 10 - 20 octombrie toti vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii pot afla mai multe informatii si despre Raliul Sibiului. Etapa din Campionatul European de Raliuri este prima cu stand propriu la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii.

Campania de promovare a editiei din 2014 a Raliului Sibiului a inceput cu amenajarea unui stand propriu la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii. Programat in perioada 10 - 20 octombrie 2013, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii implineste anul acesta 20 de ani de la prima editie si se desfasoara la Romaero Baneasa. Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto anual de anvergura. Standul dedicat Raliului Sibiului este amenajat in Hala 106.

"Pana acum am promovat Raliul Sibiului prin campanii outdoor, in online, la radio, tv si prin actiuni de PR mai mult, sau mai putin conventionale. Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este modul ideal de a promova Raliul Sibiului si intr-un alt context. Publicul unui astfel de salon este pasionat de masini, iar noi ne dorim sa atragem cat mai multi dintre ei si pe probele speciale de la editia din 2014 a Raliului Sibiului", a spus Sorin Itu, organizatorul etapei din Campionatul European de Raliuri 2013.

La standul Raliului Sibiului sunt expuse trei masini de curse: Renault Clio R3 Evo Maxi pilotata de Alex Filip, campion la doua roti motrice in 2012, Subaru Impreza R4 pilotata de Simone Tempestini, campion la juniori in 2013, si Mitsubishi Lancer EVO 9 pilotata de Bogdan Marisca, de doua ori castigator al etapei sibiene. In plus, poate fi admirat si trofeul primit din partea Eurosport Events dupa organizarea etapei din Intercontinental Rally Challenge in 2012.

Cu ocazia deschiderii oficiale a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii la standul Raliului Sibiului au fost prezenti pilotii Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca si Danny Ungur.

Pentru 2014, Raliul Sibiului va propune un concept complet nou, obiectivul fiind acela de a ramane in Campionatul European de Raliuri FIA. "Obiectivul nostru principal este de a ramane in Campionatul European si in prezent suntem in discutii cu cei de la Eurosport Events in ceea ce priveste calendarul pe 2014, insa abia la inceputul lunii noiembrie vom stii exact ce se va intampla anul viitor", a spus Sorin Itu.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii