Manchester United si Chevrolet liciteaza un model Trax
Un Chevrolet Trax unic, purtând semnăturile echipei Manchester United, vândut la licitaţie pe eBay.
Sumele încasate din vânzări vor fi donate Fundaţiei Manchester United.
Printre articolele licitate se numără şi tricourile jucătorilor Wayne Rooney şi Nemanja Vidic.

Participând la licitaţia caritabilă lansată ieri pe eBay,un suporter norocos va avea ocazia să conducă un autovehicul Chevrolet Trax unic, purtând semnăturile jucătorilor din primul 11 al echipei Manchester United.

Toate sumele încasate în cadrul Licitaţiei Chevrolet Trax ediţia Manchester United, care se va desfăşura pe eBay până pe 6 noiembrie, vor fi donate Fundaţiei Manchester United pentru a-şi susţine activitatea în cadrul comunităţii.

Cel care va oferi cel mai mult va intra în posesia unui Autovehicul SUV Chevrolet Trax 1.6 LT ce poartă pe capotă semnăturile echipei Manchester United.

Se estimează că licitaţia va atrage un număr mare de suporteri, colecţionari, celebrităţi şi pasionaţi de autovehicule, doritori să intre în posesia unei maşini unice.

Pe lângă autovehiculul Chevrolet Trax semnat de echipa Manchester United, Partenerul Auto Oficial al Manchester United licitează şi un număr de articole foarte râvnite, inclusiv un tricou purtat de Wayne Rooney în timpul meciului cu Hannover în 2012 în care a marcattrei goluri şi un tricou cu semnătură al căpitanului Manchester United, Nemanja Vidic, purtat în timpul meciului cu Wigan din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield.

Lista include, de asemenea, o minge One World Futbol semnată de către Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard și Danny Welbeck. Participanții la licitație au, de asemenea, șansa de a fi mascota echipei la meciul Manchester United - Hull pe 26 aprilie 2014.

Andy Higgins, Director General al Chevrolet Marea Britanie, a declarat: „Suntem foarte încântaţi de Licitaţia Chevrolet Trax ediţia Manchester United. Din câte ştiu, este pentru prima dată când suporterii au şansa de a câştiga un autovehicul purtând semnăturile întregii echipe Manchester United şi sunt sigur că sunt mulţi, pe întreg globul, care ar dori să îl câştige.

Banii strânşi în urma licitaţiei vor ajuta semnificativ activitatea de excepţie desfăşurată de Fundaţia Manchester United şi suntem încântaţi să colaborăm cu ei în cadrul acestui proiect.”

Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Manchesterul metropolitan, folosind pasiunea pentru clubul Manchester United pentru a educa, motiva şi inspira tineri.

Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini şi dezvoltare personală care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.

Pentru a participa la Licitaţia Chevrolet Trax ediţia Manchester United, accesaţi bay.co.uk/trax-man-utd.

Pentru informaţii suplimentare despre Chevrolet sau SUV-ul Trax, accesaţi pagina de internet www.chevrolet.ro.

Lista completă a obiectelor licitate:
Chevrolet Trax ediţia Manchester United, purtând semnăturile jucătorilor din primul 11 al echipei Manchester United.
Tricou cu semnătură purtat de Nemanja Vidic, căpitanul Manchester United, în timpul meciului cu Wigan Athletic din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield (meci câştigat cu 2-0)
Tricou înrămat al lui Wayne Rooney, purtat în timpul meciului amical cu Hannover din 2012, în care a marcat trei goluri
Istoricul ilustrat al echipei Manchester United, având semnătura lui David Moyes
Autobiografia semnată de Sir Bobby Charlton
Un tricou Manchester United ediţie specială cu numele TRAX, semnat de Ryan Giggs
O minge One World Futbol semnată de Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young,        Jonny Evans, Anders Lindegaard and Danny Welbeck
Şansa de a fi mascota echipei Manchester la meciul cu Hull din 26 Aprilie 2014 (data       poate fi modificată în funcţie de acordurile de televizare).

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii