Chevrolet Europe a lansat un sondaj online pentru a afla ce tipuri de aplicaţii preferă consumatorii. Sondajul constă în mai multe întrebări, prima dintre acestea fiind postată astăzi pe pagina de Facebook a Chevrolet Europe şi se referă la utilitatea aplicaţiilor pentru smartphone în general.

Chevrolet va intreaba ce aplicatii preferati
Chevrolet Europe a lansat un sondaj online pentru a afla ce tipuri de aplicaţii preferă consumatorii. Sondajul constă în mai multe întrebări, prima dintre acestea fiind postată astăzi pe pagina de Facebook a Chevrolet Europe şi se referă la utilitatea aplicaţiilor pentru smartphone  în general. Participanţii la sondaj sunt întrebaţi ce tip de aplicaţii preferă să folosească atunci când conduc.

Aceştia pot selecta unul sau mai multe răspunsuri dintr-o listă de răspunsuri posibile după ce instalează o aplicaţie dedicată pentru sondaj pe profilul lor de Facebook.

Reacţiile consumatorilor vor fi evaluate în decembrie şi vor fi utilizate, de asemenea, în dezvoltarea de noi aplicaţii pentru radiourile conectate MyLink ale Chevrolet. Tehnologia MyLink suportă în prezent aplicaţia de navigaţie BringGo şi aplicaţiile pentru radio TuneIn şi Stitcher. Toate cele trei aplicaţii pot fi descărcate pe smartphone-uri şi accesate prin ecranul tactil MyLink pentru o gamă de modele Chevrolet.

Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii