Patru piloti ai echipei Real Racing participa, in acest weekend, la ultimele doua etape din cadrul Trofeului de Iarna Ayrton Senna programat pe circuitul de la Sarno.

Alex Iancu si Vlad Ceanga concureaza la clasa Baby.
Kristopher Schlett ia startul la clasa Mini.
Eduard Barloiu este inscris la clasa KZ.

Patru piloti ai echipei Real Racing participa, in acest weekend, la ultimele doua etape din cadrul Trofeului de Iarna Ayrton Senna programat pe circuitul de la Sarno.

Una din ultimele curse de karting din Italia, in sezonul 2013, este Trofeul de Iarna Ayrton Senna. Compusa din trei curse, in doua weekenduri consecutive, etapa din Italia este una extrem de spectaculoasa, iar in acest weekend patru piloti ai echipei Real Racing vor lua startul pe circuitul de la Sarno. „Participarea la acest trofeu face parte din pregatirea pentru sezonul viitor. In Italia pilotii sunt foarte competitivi si acesta este un test util pentru pilotii din echipa”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing.

Alex Iancu si Vlad Ceanga, nou veniti in cadrul echipei Real Racing, vor lua startul la clasa Baby, Pufo in Romania, si obiectivul lor este o clasare in top 5, performanta reusita de Alex Iancu la prima cursa din cadrul Trofeului de Iarna Ayrton Senna. „Prima cursa a fost una dificila, iar concurenta este foarte puternica. Sunt multumit de rezultat si imi doresc sa-mi imbunatatesc performanta in cursa din acest weekend”, a spus Alex Iancu.

Dupa un sezon bun la clasa Mini in Romania, Kristopher Schlett continua pregatirea pentru sezonul 2014 la cursele din Italia. „Finalul de sezon din Romania a fost unul foarte bun si pentru a continua la fel si anul viitor trebuie sa particip la cat mai multe curse. Italia este o tara puternica in karting si tocmai de aceea este locul perfect pentru antrenamentul nostru”, a spus si Kristopher Schllet.

La clasa KZ echipa Real Racing va fi reprezentata, la fel ca si in Campionatul National de Karting, de Eduard Barloiu. „Sunt peste 70 de piloti prezenti la startul acestei curse, iar asta spune tot despre nivelul concurentei din Italia. Este o oportunitate perfecta pentru mine sa vad care este nivelul meu in comparatie cu pilotii de top din Italia. Voi face tot posibilul sa obtin si aici un rezultat de top”, a spus Eduard Barloiu.

Ultimele doua curse din Trofeul de Iarna Ayrton Senna sunt programate sambata si duminica pe circuitul de la Sarno. „Italia este una din tarile in care se organizeaza concursuri inclusiv in aceasta perioada a anului. Tocmai de aceea, la fel ca in fiecare an, echipa Real Racing se pregateste aici pentru sezonul 2014. In Campionatul National de Karting ne-am atins toate obiectivele anul acesta si sper sa avem si anul viitor un sezon la fel de bun”, a mai adaugat Constantin Raileanu.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii