Experienta utila la Jaennerally pentru Simone Tempestini

Experienta utila la Jaennerally pentru Simone Tempestini
Un raliu dificil desfasurat pe o suprafata inselatoare.
Experienta utila pe probele din Austria.
Urmeaza Rally Liepaja in Letonia, etapa a doua din ERC.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea au plecat din Austria fara puncte, dar continua lupta in ERC in etapa din Letonia programata intre 31 ianuarie si 2 februarie.

Simone Tempestini nu a adunat niciun punct in Austria, la prima etapa din Campionatul European de Raliuri, dar experienta adunata pe specialele dificile din Jaennerrallye ii va fi utila in viitor pilotului Napoca Rally Academy.

Plecat in ziua a doua in super rally, dupa abandonul din prima zi, Simone Tempestini a facut o mica greseala pe speciala a patra si a avariat suspensia masinii sale. „Cu fiecare kilometru parcurs, suspensia se deteriora mai tare si atunci am decis sa nu mai continuam cursa. Chiar daca am abandonat sunt multumit de informatiile acumulate aici si de ritmul avut pe probele pe care nu am avut probleme”, a spus Simone Tempestini.

Pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea urmeaza Rally Liepaja in Letonia, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri. „Am luat startul si in 2013 in Letonia, deci din punctul acesta de vedere am un avantaj. Este un raliu dificil dar care mi-a placut mult. Sper ca acolo nu vor mai aparea probleme si vom aduna primele puncte din 2014”, a continuat juniorul Napoca Rally Academy.

Rally Liepaja, etapa inclusa anul trecut in premiera in ERC, se va desfasura in perioada 31 ianuarie – 2 februarie pe macadam si zapada. Etapa din Letonia este a doua care conteaza pentru trofeul ERC Ice Master care se acorda pilotului cu cele mai multe puncte adunate in raliurile de iarna.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii