Simone Tempestini si Dorin Pulpea continua la Jaennerrallye

Simone Tempestini si Dorin Pulpea continua la Jaennerrallye
Simone Tempestini si Dorin Pulpea au abandonat in prima zi cu probleme la cutia de viteze.
Echipajul NRA va continua in ziua a doua a etapei din Austria.
In Jaennerrallye mai sunt programate 8 probe speciale cu o lungime de 107,2 km.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea nu au reusit sa termine prima zi din Jaenerrallye, etapa de deschidere a sezonului in ERC, dar vor continua in ziua a doua si vor incerca sa adune cat mai multe puncte bonus. Startul se va da la ora 8:43 ora Romaniei, iar echipajul Napoca Rally Academy are de parcurs 8 probe speciale cu o lungime de 107,2 kilometri.

Jaennerrallye, prima etapa a sezonului din Campionatul European de Raliuri, nu a inceput bine pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea. Chiar daca probele speciale nu au fost acoperite de zapada, conditiile meteo au influentat starea probelor mai ales in prima parte a zilei cand pe multe viraje a fost gheata. „Prima speciala a zilei a fost una foarte dificila cu multe portiuni acoperite cu gheata. Am alunecat pe un viraj de dreapta si am lovit un stalp de lemn cu roata stanga spate. Din fericire nu am avut o viteza foarte mare si am reusit sa continuam raliul. Am pierdut timp si pe urmatoarele doua probe, dar am reusit sa ajungem cu bine in parcul de service”, a spus Simone Tempestini.

Mecanicii Napoca Rally Academy au schimbat un brat si juniorul echipei a plecat mai departe. Din pacate, dupa 5 kilometri de la startul pe speciala a patra, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au fost nevoiti sa se opreasca din cauza unor probleme la cutia de viteze. „Nu a fost cel mai bun inceput de sezon, dar partea buna este ca putem lua startul duminica. Este un raliu dificil si noi mai avem multe de invatat asa ca fiecare kilometru de proba speciala este important pentru noi. In ciuda problemelor de sambata, am o atitudine pozitiva si voi savura fiecare proba din ultima zi a raliului”, a continuat Simone Tempestini.

In Campionatul European de Raliuri se acorda si puncte bonus in functie de clasamentul fiecarei zile, obiectivul pentru echipajul Napoca Rally Academy fiind sa nu plece fara puncte din Austria. „Mai sunt 8 probe cu o lungime de aproape 110 kilometri. Este o zi lunga si sper sa nu mai apara si alte probleme”, a concluzionat pilotul Napoca Rally Academy.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii