TUV 2013 - MAN trucks
Cele mai fiabile camioane în 2013. 
MAN își menține locul de frunte în raportul TÜV.

Raportul Asociației Germane pentru Inspecții Tehnice Periodice (TÜV – echivalent RAR) efectuat în anul 2013, situează camioanele MAN în fruntea clasamentului pentru toate grupele de vechime, cu cel mai mare procentaj de trecere a inspecțiilor tehnice periodice fără defecțiuni.

În 2013, 82% dintre camioanele mai vechi de un an au trecut testul fără defecțiuni, față de un procent de 78% în anul anterior. În cazul camioanelor MAN mai vechi, numărul mașinilor ce trec de inspecția tehnică de bază fără defecțiuni, se situează peste medie. Conform concluziilor raportului TÜV, aceasta se datorează tehnologiei MAN consacrate: „motoarele, punțile și șasiurile fiind rezistente și bine proiectate“.

In media tuturor categoriilor de vârstă, 65% dintre camioane au obținut inspecția tehnică periodică fărăobiecții.Prin acest rezultat, MAN se situează cu 3,5 procente înaintea celorlate mărci. În plus, 95% dintre camionale MAN sub 1 an și 82% dintre cele mai vechi de 5 ani au trecut de inspecția tehnică periodică fără observații semnificative.

Camioanele MAN din clasa de mare tonaj au fost desemnate fiabile și foarte bine întreținute. Acesta este un semn că pentru proprietarii de camioane este rentabil să apeleze la servicii profesioniste de mentenanță. Astfel dispun, în fiecare zi, de autovehicule gata de intervenție, evitându-se vizitele neprogramate la service, din cauza întreținerii neglijente. Rezultatul raportului TÜV întărește rentabilitatea contractelor de service pentru proprietarii de camioane.

În raportul TÜV pentru autovehicule comerciale, Asociația Germană pentru Inspecții tehnice periodice (TÜV), în colaborare cu revista tehnică „Verkehrsrundschau“, evaluează rezultatele inspecțiilor tehnice anuale pentru autovehiculelor comerciale între 1 și 5 ani. Raportul este disponibil și poate fi descărcat de la adresa: www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

Sursa: Alexandru Negru, MHS Truck & Bus SRL
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii