Sport Maxx RT CLA 45 AMG
Mercedes-AMG optează pentru anvelopa Sport Maxx RT pentru echiparea noului său model de mașină.

Dunlop, unul dintre liderii mondiali în domeniul producției de anvelope de înaltă și ultra-înaltă performanță, anunță astăzi că anvelopa Sport Maxx RT, pe care o produce, proiectată conform tehnologiei de curse, a fost aleasă de Mercedes-AMG pentru echiparea noului său model CLA 45 AMG.

Noul model CLA 45 AMG va fi echipat cu anvelopa Dunlop Sport Maxx RT, de dimensiunea 235/35ZR19 91Y XL MO, care a fost special proiectată pentru acest coupé sportiv. Cu o putere de 265 kW (360 hp) și cu un efort maxim de torsiune de 450 Newton-metri, motorul său turbo-supraalimentat este cel mai puternic motor cu patru cilindri în producția de serie din întreaga lume. Astfel, anvelopa Sport MAXX RT răspunde exigențelor șoferilor amatori pasionați, care savurează  din plin sentimentul de a deține controlul unui număr semnificativ de cai putere. Anvelopa Sport MAXX RT este caracterizată de un grad înalt de aderență pe carosabilul uscat și umed, combinată cu  excelente capacități de manevrare și cu performanță la frânare.

Anvelopa e proiectată în acord cu tehnologia de curse a Dunlop, care are o tradiție de 125 de ani și care a luat naștere și a evoluat în contextul unor circuite iconice precum Le Mans, Nurburgring și Silverstone. Toate anvelopele Dunlop sunt dezvoltate pornind de la tehnologia de curse, fie că ne referim la compus, fie că e vorba de sutele de mii de ore de experiență pe pistă, oferită de inginerii Dunlop.

Echiparea este din gama altor echipări operate cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT și Sport Maxx Race, pentru noile mașini super performante de la Mercedes. În această categorie intră C63 AMG Coupé Black Series,  A45 AMG,  SLS AMG GT și acum noul model CLA 45 AMG.

”Echiparea noului model CLA 45 AMG este încă un exemplu al abilității noastre de a oferi noi nivele de excelență pentru condusul auto de înaltă performanță”, a precizat Guillaume Carli, Marketing Manager la Dunlop EMEA. “Anvelopele Sport MAXX RT produse de noi, oferă o performanță excelentă, capacitând puterea masivă generată de modelul CLA 45 AMG, pentru a fi transferată pe șosele într-o manieră optimă”.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii