BORBET prezintă celebrele tipuri de design BL4 şi BL5 din categoria Sport, cu noua imagine atrăgătoare din 2014: paleta cromatică va fi extinsă, astfel încât să includă Black Red Glossy.

2014 Design BL5 blackred MiniCooper 2014
BORBET prezintă celebrele tipuri de design BL4 şi BL5 din categoria Sport, cu noua imagine atrăgătoare din 2014: paleta cromatică va fi extinsă, astfel încât să includă Black Red Glossy.

BORBET anunță disponibilitatea pe piață a jantelor sale BL4 și BL5 și în varianta cromatică Black Red Glossy. Cu spiţele care se extind spre centru şi cu tăietura puternică, fermă, janta BL4 reprezintă o mare atracţie pentru conducătorii auto, graţie dinamicii sale speciale. Pe lângă aceste virtuţi, janta poate veni acum cu o nouă vopsea premium, strălucitoare, în varianta Black Red Glossy.

Borbet bl5 black pol mazda 3
Configuraţia dinamică, de tip sport a jantei BL5 se distinge prin designul precis şi energic al spiţelor, precum şi prin forma sa lineară atemporală. Noua variaţie cromatică Black Red Glossy va pune şi mai mult în lumină trăsăturile nobile ale design-ului şi va garanta satisfacția unui public încântat de calităţile acestui model.

Nici nu se mai pune problema vreunui compromis cu privire la selecţia cromatică pentru BL4 şi BL5: 100% culori rezistente, calitate excepţională, culori superbe, graţie procedurii de vospire cu asistenţă laser ExaPeel. O dată în plus, acest fapt evidenţiază inovaţia şi energiile creative promovate de BORBET – întreprindere de tradiţie a experţilor în aliaje uşoare.

Despre BORBET-Group
Tradiție în turnarea aliajelor
Decenii de-a rândul, întreprinderea tradiţională BORBET s-a impus ca unul dintre producătorii de top în industria producătoare de jante de aluminiu, fiind furnizorul multor companii automobilistice renumite.

Aproximativ 3700 de angajaţi lucrează la uzina principală din Hallenberg-Hesborn şi la unitățile de producție din Medebach, Solingen, Bad Langensalza şi Neuching. Centrele de producţie din Africa de Sud, Statele Unite ale Americii şi Austria fac, deasemenea, parte din grupul BORBET.

Afacerea de familie fondată în 1881 în Altena Wesfalia produce roţi din aliaje uşoare din 1977 şi este recunoscută în întreaga lume ca specialist în producerea jantelor de aluminiu de top, cu un design fascinant.

În prezent, BORBET oferă o linie de producţie ce include aproximativ 2000 de tipuri diferite de jante din aliaje uşoare, de la cele extravagante şi sport până la cele dinamice, clasice şi nobile. BORBET produce jante de aluminiu care permit experimentarea pasiunii pentru şofat pe întreg mapamodul.

Pentru mai multe detalii vizitați www.borbet.de sau www.jantealuminiu.ro.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii