Pro-X Racing, povestea unei viziuni…

Pro-X Racing
Este binecunoscut faptul ca nu exista, pana la acest moment, o reteta consacrata a succesului. Acesta este, in fapt, o consecinta fireasca a insumarii unor factori precum: viziune, initiativa, munca, atitudine pozitiva, o doza importanta de noroc si, nu in ultimul rand, optimism.

Proiectul  Pro-X Racing a luat nastere, avand ca punct de plecare o viziune sau altfel spus o proiectie a reusitei unei Companii: Chemsol Group, societate romaneasca ce produce si comercializeaza produsele Pro-X. Acestea au aparut, la inceput timid, pe piata din Romania, din initiativa unui om, care a crezut, cu incapatanare, ca mediul de afaceri din tara noastra, indelung contestat, poate fi unul propice dezvoltarii unui business de mare anvergura. In present, gama de produse Pro-X se exporta in 8 tari si are in Romania o piata stabila, fiindu-i recunoscut statutul de lider national in domeniul produselor de cosmetica si intretinere auto.

Aceeasi viziune, sinonima cu succesul, a dat nastere la Brasov, unei noi provocari: Pro-X Racing. Inceputa  in anul 2012 cu sprijinirea pilotului Catalin Berari, implicarea Pro-X in spectaculoasa lume a raliurilor, a continuat in 2013 cu sustinerea, in limita unui buget modest, a pilotului Manu Mihalache. A fost suficient pentru cel care, acum cativa ani, credea in produsele sale, sa vada noi oportunitati in raliul romanesc, aflat, de cativa ani, intr—un oarecare impas economic. Avandu-l pe Manu drept garantie a increderii, Pro-X a adus sub culorile sale doua echipaje: Manu Mihalache-Jancsi Soos si Adi Moisescu-Sebastian Itu, cautand astfel, sa aiba in jurul sau sportivi de exceptie, cu o vasta experienta competitionala si deopotriva caractere frumoase si puternice. Se naste asadar, la Brasov, nu doar o echipa, ci si o stare de spirit, viziunea despre succes fiind, de acum, materializata.

La Tess Rally Romtelecom, incheiat de cateva zile, Pro-X Racing a avut la start doua echipaje, ambele competitoare la Clasa 3. Daca Manu Mihalache-Jancsi Soos au avut un parcurs impecabil, urcand pe prima treapta a podiumului Clasei, Adi Moisescu-Sebastian Itu au abandonat. Insa, conform principiului un esec poate fi inceputul unui viitor succes, Adi si Sebi sunt pregatiti pentru urmatoarea provocare. Trebuie mentionat ca acest echipaj este nu doar unul nou in Campionat, ci unul cel putin pitoresc, aducand in aceeasi masina (Mitsubishi Evo 9), experienta certa a navigatorului Sebi Itu si entuziasmul si dorinta de progres a lui Adi.

Intentia declarata a celor de la Pro-X nu este doar promovarea unui brand romanesc, ci acordarea unui suport real sportului de performanta, totul pornind din pasiune pentru competitie.

La cat mai multe curse Pro-X Racing si la cat mai multe clasari pe podium!

Despre Chemsol Group
Chemsol Group ofera tehnologii avansate prin gama de produse ProX ce sunt destinate intretinerii automobilelor. Scopul este de a crea produse usor de folosit, ce imbunatatesc aspectul automobilelor, mentin valoarea investitiei si maresc siguranta soferilor la volan in timpul condusului. Plecand de la aceasta premiza, Chemsol Group dezvolta o gama completa de produse ecologice pentru ingrijirea automobilelor, din respect profund pentru mediul inconjurator si pentru clientii sai.

Persoană de contact:Cătălin Toderaş
Tel: 0731. 65.67.97
Email: catalintoderas@yahoo.com
Credit foto: Dan STRAUTI

Sursa: Dan Strauti, Senior editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii