Dacia este și în acest an susținătorul celui mai important eveniment desfăşurat pe plan local: „Simfonia Lalelelor”, care va avea loc în Piteşti, în perioada 10-13 aprilie 2014.

 Dacia la Simfonia Lalelelor
Dacia este și în acest an susținătorul celui mai important eveniment desfăşurat pe plan local: „Simfonia Lalelelor”, care va avea loc în Piteşti, în perioada 10-13 aprilie 2014. 

Constructorul auto va pune la dispoziția organizatorilor patru vehicule Dacia Duster ce vor fi utilizate pentru transportul invitaților.

Tradiţionala expoziţie dendro-floricolă internaţională, ajunsă la cea de-a XXXVII-a ediţie, va cuprinde spectacole de folclor şi muzică uşoară, vernisaje, simpozioane, parade şi competiţii sportive (cros, tenis de masă, tenis de câmp, rugby, fotbal, handbal, judo etc.).

Pe parcursul celor 36 de ediţii de până acum, în Piteşti au fost plantați peste un milion de bulbi de lalele din 142 de soiuri şi din toate grupele botanice. La ediția din acest an, se va asigura plantarea câte unui bulb de lalea pentru fiecare locuitor al orașului, ceea ce înseamnă aproximativ 160.000 de bulbi care au fost deja achiziționați din țară și din Olanda sau provin din cultura proprie.

Suntem mândri și bucuroși să putem susține manifestarea simbol a piteștenilor, devenită deja tradiție. Acest parteneriat de lungă durată pe care Dacia îl are cu Simfonia Lalelelor confirmă atenția față de viața comunității locale din care fac parte mii de angajaţi de-ai noștri. Povestea Dacia a început aici, în Pitești, iar implicarea în astfel de evenimente reprezintă continuarea poveștii ce a ajuns cunoscută la nivel internațional”, a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Dacia, cel mai important angajator din Argeş, este partener tradiţional al manifestărilor locale precum „Zilele oraşului Piteşti”, „Zilele oraşului Mioveni”, reuniunea regională a Club Logan, „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii