Harley-Davidson® București a fost parte din circuitul internațional Harley on Tour. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns în București pentru ca toți cei pasionați să le poată testa într-un power ride.

Bogdan Stelea la Harley-Davidson Bucuresti
În acest weekend în zona de nord a Bucureștiului motoarele au răsunat puternic. 

Harley-Davidson® Bucure
ști a fost parte din circuitul internațional Harley on Tour. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns în București pentru ca toți cei pasionați să le poată testa într-un power ride.

Parte din evenimentul interna
țional Harley on Tour, camionul încărcat cu adrenalină și libertate a devenit deja o tradiție pentru țara noastră. Este al cincilea an când cei care iubesc sunetul specific al unui motor produs în Milwaukee au șansa să testeze cele mai reprezentative modele.

Transportul special a ajuns în București miercuri și a fost precedat de o paradă a membrilor comunității H.O.G. (Harley Owners Group) într-o desfășurare spectaculoasă, pe un traseu din centrul capitalei care a stârnit curiozitatea și privirile admirative ale trecătorilor. Puteți vedea mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=d9VRlb0DpH0

Pe parcusul weekend-ului, aproximativ 300 de iubitori ai motoarelor au testat cele 23 de bijuterii. De asemenea, vedetele au fost interesate de evenimentul organizat de Harley-Davidson București, la eveniment sosind Roxana Ciuhulescu, Bogdan Stelea și Gabriel Coveșeanu.  

Modelele oferite spre testare pasiona
ților fac parte din familiile Sportster, Dyna, Softail, V-Rod și Touring.

Evenimentul Harley on Tour este organizat în 16
țări, de către un grup select de 30 de dealeri Harley-Davidson.

Sursa: Ioana Mihai, Jr. Social Media Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii