Vehiculele comerciale Piaggio sunt importate oficial din acest an in Romania de Pisa Motors. Pana in prezent exista 3 dealeri - in Bucuresti, Brasov si Constanta, iar importatorul vrea sa-si extinda reteaua cu inca cel putin 5 dealeri in 2014.

Piaggio
Vehiculele comerciale Piaggio sunt importate oficial din acest an in Romania de Pisa Motors. Pana in prezent exista 3 dealeri - in Bucuresti, Brasov si Constanta, iar importatorul vrea sa-si extinda reteaua cu inca cel putin 5 dealeri in 2014.

Incepand cu 2014, Pisa Motors importa oficial vehiculele comerciale Piaggio in Romania si in prezent se afla in faza de extindere la nivel national. Reteaua distributorilor oficiali de vehicule comerciale Piaggio are trei dealeri in Bucuresti, Brasov si Constanta. In Bucuresti este Pisa Motors (www.pisamotors.ro), dealerul importatorului, in Brasov de distributia vehiculelor se ocupa Kampur Motors, iar in Constanta vehiculele comerciale Piaggio se pot achizitiona prin Zepokar Technic.

“Cei trei dealeri si-au inceput activitatea recent, obiectivul pentru perioada urmatoare fiind identificarea clientilor din zonele respective si dezvoltarea bandului Piaggio Vehicule Comerciale in Romania. Prin dealerii nostri dorim sa oferim clientilor o experienta noua, bazata pe servicii de cea mai buna calitate. Oferim solutii de transport cu costuri reduse de intretinere si cu eficienta maxima”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio in Romania.

Importatorul vehiculelor comerciale Piaggio are in plan extinderea cu inca cel putin cinci dealeri pana la finalul anului 2014. “Intrarea in reteaua de distribuitori a marcii Piaggio Vehicule Comerciale reprezinta o oportunitate pentru orice companie interesata de piata auto. Comparativ cu alte marci, investitia initiala este mult mai mica. Incercam permanent sa minimizam investitia necesara in deschiderea unui nou partener local, iar importatorul Pisa Motors pune la dispozitie tot know-how-ul necesar, traninguri de vanzari si service pentru personalul dealerului autorizat, dar si conditii speciale de achizitie pentru autovehiculele de drive test”, a adaugat Florin Parvu.

Orasele cele mai interesante pentru extinderea retelei de dealeri sunt in prezent Pitesti, Sibiu, Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi si Oradea, dar Pisa Motors cauta dealeri in toate orasele din Romania. “Piata auto din Romania este intr-o continua miscare iar in momentul de fata nevoia de autovehicule cu costuri cat mai mici de achizitie si intretinere este evidenta. Acest trend suntem convinsi ca se va pastra o perioada foarte lunga de timp de acum inainte avand in vedere resursele financiare reduse precum si problemele logistice din reteaua nationala de drumuri si aglomerarea in exces a oraselor. Vehiculele comerciale Piaggio sunt concepute pentru a rezolva toate aceste probleme si tocmai de aceea cred ca este o oportunitate interesanta de business pentru noii nostri parteneri”, a mai spus Florin Parvu.

Gama de vehicule comerciale Piaggio disponibila in Romania este una adaptata oricarui tip de afacere, modelele putand fi personalizate in functie de nevoile specifice fiecarui client.  Pisa Motors comercializeaza in Romania modelele Piaggio Porter, Porter Maxxi si Quargo, dar si cele din gama Ape - Ape 50, Ape TM si Ape Calessino, cele mai mici si versatile vehicule comerciale din lume.

Sursa: Berti Panaiot, Motorheads PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii