Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul, in perioada 19 – 21 iunie, in Geko Ypres Rally Belgia, etapa a sasea din Campionatul European de Raliuri si a patra care conteaza si in clasamentul din Junior ERC si vor rata astfel Transilvania Rally, cursa de casa a echipei Napoca Rally Academy.

Florin Tincescu - Iulian Nicolaescu
Prima etapa pe asfalt in Junior ERC pentru Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu.
Campania europeana are prioritate pentru juniorul Napoca Rally Academy.
Geko Ypres Rally se va desfasura in perioada 19 – 21 iunie.

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul, in perioada 19 – 21 iunie, in Geko Ypres Rally Belgia, etapa a sasea din Campionatul European de Raliuri si a patra care conteaza si in clasamentul din Junior ERC si vor rata astfel Transilvania Rally, cursa de casa a echipei Napoca Rally Academy.

Echipajul Napoca Rally Academy este pregatit pentru prima etapa pe asfalt din Campionatul European de Raliuri la care va lua startul in acest an. Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor participa, in perioada 19 – 21 iunie, la Geko Ypres Rally in Belgia, etapa a sasea din Campionatul European de Raliuri si a patra care conteaza si in clasamentul din Junior ERC. „Increderea mea este la cote foarte mari dupa victoria din Danube Delta Rally pe macadam si succesul la clasa in etapa de coasta de la Brasov. Am avut un inceput de sezon marcat de unele probleme tehnice si sper ca de acum incolo totul va merge mai bine”, a spus Florin Tincescu, inaintea plecarii spre Belgia. 

Asa cum s-a stabilit la inceputul sezonului, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu se concentreaza in acest sezon pe participarile in Campionatul European si tocmai de acea nu vor lua startul la Transilvania Rally, cursa de casa a echipei Napoca Rally Academy, programat in aceeasi perioada. “Stiam inca de la inceputul anului ca voi rata cateva etape nationale, dar impreuna cu Marco Tempestini am decis ca Junior ERC este drumul cel mai potrivit pentru cariera mea. Pe de o parte imi pare rau ca nu voi lua startul la Transilvania Rally, un raliu organizat de echipa  mea, dar pe de alta parte de abia astept sa iau startul in Geko Ypres Rally, unul dintre cele mai solicitante raliuri pe asfalt din Europa”, a spus Florin Tincescu.

Juniorul NRA va avea de infruntat o competitie puternica in Junior ERC, 15 piloti fiind inscrisi in total la etapa din Belgia. „Ma bucura faptul ca la fiecare etapa din Junior ERC avem o concurenta atat de puternica. Acesta este cel mai bun mod de a invata si progresa pentru noi. Sper ca in Belgia sa nu mai avem probleme tehnice si sa parcurgem cat mai multi kilometri pentru ca avem nevoie de experienta pe asfalt cu noua masina”, a continuat Florin Tincescu.

Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul cu modelul Citroen C2 R2 Max pentru prima oara pe asfalt in Campionatul European de Raliuri. Geko Ypres Rally are 20 de probe speciale cu o lungime de aproape 300 kilometri, fiind cel mai lung raliu programat pana acum in acest sezon. Editia a 50-a a celebrului raliu va incepe joi cu sesiunea de calificare si shakedown, startul pe prima proba fiind programat vineri la ora 17:15 (ora Romaniei), sosirea fiind programata sambata, 21 iunie, la ora 23:00. Rezumatele celor doua zile de competitie vor fi transmise,  in fiecare noapte dupa incheierea etapei, de postul de televiziune Eurosport de la ora 01:00. Marti, 24 iunie, incepand ce la ora 22:00 va fi transmisa si retrospectiva etapei din Belgia.

La Geko Ypres Rally, tot cu sustinerea echipei Napoca Rally Academy vor lua startul si echipajele Ekaterina Stratieva/Carmen Poenaru cu un Citroen C2 R2 Max si Andrea Crugnola/Michele Ferrara cu un Peugeot 208 R2.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii